U bent hier: Home / Zionisten zuiver antisemieten

Zionisten zuiver antisemieten

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2015 13:44
Opgeslagen onder:

Zionisten zijn zuivere Jodenhaters. Intelligente antisemieten. Zionisten waren de grote georganiseerde partij die na de Franse Revolutie met de meeste propaganda betoogde dat Joden niet leven kunnen samen met andere mensen, dat antisemieten de beste vrienden zijn van de Zionisten en dat Joden vernietigd moesten worden. Hitler heeft zijn ideologie gekopieerd van de Zionisten. Alles aan Hitler was Zionistisch. Hitler stond volledig in het teken van de vervulling van de overvolle Zionistische agenda.

Dit zijn feiten die blijken uit boeken van de grote Zionistische leiders die nooit geciteerd worden door Arnon Grunberg of Esther Voet. Voor zover deze werken wel geciteerd zijn door Zionisten worden ze selectief aangehaald juist de talrijke passages weglatend waaruit het zieken Nazi-hart der Zionisten in een oogopslag blijkt. Niemand mag zich afkeurend opstellen tegen de Zionisten omdat er dan 'dire consequences' dreigen.

De Holocaust ontkennen mag niet van de Moffen omdat dit beledigend is voor Joden wegens geloof of ras. Lieden als Esther Voet zijn zuivere Nazi's. Dat zijn de Grote Moffen. De bepalende leiders die achter de schermen de politiek aansturen met agressie, lobby, propaganda, rechtszaken tegen Joden waarin ze de rechtspraak bedreigen om de Joodse waarheid te ontkennen. Zionisten zijn de zieke fascisten die op ramkoers liggen om hun gelijk te halen. Esther Voet is een van de leidende Moffen. Arnold Grunberg is een cultuur-Mof. Dat is een Nazi die schrijven kan. Net als Harry Mulisch of Lou de Jong.

Harteloze leugenaars die de Joden hebben laten vergassen en verbranden door Hitler en zijn Nationaal Socialisten. In kampen die bestuurd blijken te zijn door mensen met joodse achternamen. Ook blijken die kampen te zijn opgericht door mensen met joodse achternamen. Tevens blijken de mensen met joodse achternamen andere mensen met joodse achternamen ritueel te hebben geofferd als een heuse Holocaust in het kader van de kolonisatie van Palestina. Israël heeft eerst de Joden uitgemoord om het gebied tussen de Eufraat en de Rivier van Egypte in bezit te krijgen.

Het geweld nu in het Midden Oosten, in Oost Europa, in Afrika bouwt voort op het succes van de Zionisten uit het verleden. De Zionisten zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen en hebben deze gewonnen. De Zionisten zijn de grote en kleine dictators die iedereen voortgaand vergasten op de grootst mogelijke ellende omdat zij daarvan profiteren. Als volleerde slavendrijvers kerstenen zij de mensheid om de macht terug te grijpen die de aristocratie verloren is na de Franse Revolutie. Esther Voet is de vrouw namens de Zionisten in Nederland die leiding geeft aan voortgaande Jodenvervolging. Ze moet worden aangehouden en vervolgd voor de voortbouwende genocide van de Zionisten op de Joden.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus