U bent hier: Home / Zorgen om Geert Wilders

Zorgen om Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 06-03-2016 10:04
Opgeslagen onder:

In 1940-1945 zijn meer dan honderdduizend Nederlandse Joden afgevoerd naar kampen om nooit meer terug te keren. Sommigen die de verschrikkingen overleefde hebben er nooit over kunnen spreken. Niemand stak een vinger uit. Eerst na algemeen gebruik van internet, zo'n zeventig jaar na de Shoah komen de publicaties boven drijven waaruit onmiskenbaar blijkt dat de helden van Geert Wilders en hun volgers hoofdverantwoordelijk zijn.

Anno 2016 kan daarover niet worden gepubliceerd zonder dat Zionisten dreigen met afschrikwekkende consequenties. Personen van wie Joodse voorouders zijn vermoord in de kampen van de familie van de patroon van de helden van Wilders worden lasterlijk aangeklaagd door Zionisten en journalisten om te voorkomen dat de Nazifeiten van de helden van Wilders algemeen bekend raken.

Zij worden daarbij ouderwets ondersteund door medewerkers van de Telegraaf waaronder begrepen de Telegraaf Media Groep en dus GeenStijl en Jan Roos. Het ontmaskeren van de helden van Wilders als de grote kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 had mooi gestaan op de CV van dit lid van de Roze Omroepvereniging. Luisterend naar antisemitische propaganda uit de tijd van de Jodenvervolging en de voorbereidingen daarop vallen de overeenkomsten met Wilders vanzelf op.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus