U bent hier: Home / Zwijgen = verraad

Zwijgen = verraad

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2015 06:00

Zwijgen over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is niks anders dan verraad van Joden wegens geloof of ras. Zwijgen over de torens van de Twin Towers die niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn is bondgenoten overleveren aan de schuldigen. Zwijgen over de kinderverkrachting door de jeugdhulp is pedofilie.

Het zwijgen van oorlogscorrespondent Arnold Karskens over Fred Teeven dat hij een eerste klas oorlogscrimineel is kan niet anders gekwalificeerd worden dan heulen met de vijand omdat Fred Teeven ook lid is van het comité van aanbeveling van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van Arnold Karskens en de oorlogsmisdaden van Fred Teeven uit het algemeen bekende rapport van de Commissie Davids spatten. Karskens maakt geregeld reclame voor zijn stichting. Ook vereenzelvigt hij zich graag met nazi-jagers. Hij haalt geregeld oude nazi-koeien uit de sloot en zwijgt over zijn nazi-vrienden van nu.

Ook vergeet Arnold Karskens consequent te vertellen dat Fred Teeven dubbel fout is. Niet alleen een oorlogscrimineel. Ook verantwoordelijk voor het kindermisbruik door de jeugdhulp. Ook Fred Teeven moet aan de hand van algemeen bekende bronnen begrijpen dat hij ergens iets dramatisch verkeerd doet als 'crimefighter'. Pedofielen verstaan de kunst van het in vertrouwen nemen van anderen. Pedofielen zijn als geen ander in staat vertrouwen te wekken en winnen bij meerder en minderjarigen. 

Een algemene kwaliteit van pedofielen. Dat past bij de aandoening. Pedofielen zijn niet per se homo. Hetero-mannen en ook vrouwen zijn pedofielen hoewel over vrouwelijke pedofilie niet veel bekend is. Zij lijken veelal in de periferie te opereren. Opvallend veel vrouwen blijken pedofiel te zijn. Pedofielen zijn gek op kinderen vooral als zij nog niet praten. Niet alle pedofielen verkrachten zelf. Sommige pedofielen zijn behulpzaam bij het verkrachten. Pedofielen weten heel goed in de huid te kruipen van minderjarigen. Vaak hebben zij een speciale band met kinderen. Pedofielen kunnen heel goed geheimpjes bewaren.

Waar kinderen zijn is verhoogde kans op aanwezigheid van pedofielen. Pedofielen zijn vooral te vinden in kinderdagverblijven, zwembaden, sportclubs, scholen en in de jeugdhulp. Overal waar kinderen zijn. De pedofielen in de jeugdhulp zijn ambtelijk georganiseerd kennelijk rond een harde kern van actieve aanranders. Dat hebben zij kunnen doen onder leiding van Joris Demmink en Fred Teeven. Ook ministers zijn betrokken bij de pedofilie in de jeugdhulp. Wat journalist Micha Kat schrijft over pedofielen die hun dictatuur vestigen willen is de zieke waarheid.

Het wereldbestuur is besmet met personen die ronduit ziek zijn in het hoofd. Lieden als Diederik Samson die kernfysica gestudeerd heeft en zwijgt over het dodelijke effect voor de burgers van het excessief in Irak gebruikte munitie van verarmd uranium. Erik Gerritsen die opzettelijk profiteert van de rekenfout in het recente rapport van de Kinderombudsman en zichzelf gemiddeld een 7,5 geeft namens ouders en kind. De jeugd van Nederland collectief en individueel gijzelen is een heel knap geslaagd staaltje corruptie van het Nederlands bestuur.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn gepleegd door een breed opererende terroristische organisatie van westerse bodem waaraan ook prominente Nederlanders als Balkenende en Verhagen en Joris Demmink en Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk deelnemen. Journalisten en politici van Zionistische en Katholieke huize zijn de grondleggers van de Tweede Wereldoorlog waarop een geplande Derde Wereldoorlog volgt waarvan het vuur nu aangewakkerd wordt door lieden als Arnold Karskens die zijn journalistieke rol misbruikt om de grootste Nederlandse naoorlogse oorlogscriminelen onderduik te leveren.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus