U bent hier: Home / Journalisten betuigen steun aan Holocaust

Journalisten betuigen steun aan Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 18-06-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Reeds jaren probeert een persoon met Joodse achtergrond waarvan Joodse voorouders zijn gedeporteerd en vermoord in de kampen louter omdat het Joden waren algemeen bekend te maken dat de prominente journalist Theodor Herzl en zijn vrienden de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dit blijkt uit de grote hoeveelheid door hen achtergelaten publicaties die door het internet makkelijk zijn te onderzoeken.

Om te bewerkstelligen dat iedereen onwetend blijft voeren journalisten een keiharde strijd tegen het openbaren van het feit dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust door journalisten en niet door Hitler en co zijn bedacht. Er wordt aangifte gedaan van antisemitisme want de journalisten “voelen” zich Joods. Voorts bedreigen en bedriegen journalisten de Rechtspraak terrorisme gerelateerd om de waarheid van de feiten te ontkennen.

Inmiddels heeft de Rechtspraak bevestigd dat “onnavolgbaar” met argumenten is onderbouwd dat de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen. Geen enkele journalist die zich er iets van aantrekt. Wel kloppen journalisten zich in hun media op de borst dat ze de sites van betrokken persoon met Joodse voorouders down hebben. Voorts willen deze journalisten dat verzet tegen hun mening wordt afgestraft als antisemitisme terwijl ze daarmee steun betuigen aan de Holocaust.

Share |

Permalinks