U bent hier: Home / Kampverleden Max Moszkowicz

Kampverleden Max Moszkowicz

by J.L. de Kreek — last modified 03-10-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het doet er niet toe of de oude Max Moszkowicz, de leermeester van vele top-advocaten, in het kamp heeft gezeten. Sommige personen beweren van niet zo blijkt uit de uitzending van de Wereld Draait Door van dinsdag 02 oktober 2018. Het gaat erom dat de zoon van Max Moszkowicz, Bram, de Blonde Geit verdedigde als raadsman wetend of behorend te weten dat Geert Wilders de initiators van de Tweede Wereldoorlog als helden op een voetstuk plaatst.

Niet is uitgesloten dat zogenaamde kampslachtoffers feitelijk daders zijn die met de bevrijding in zicht ondergedoken zijn tussen hun slachtoffers. Sondercommando’s zijn ontegenzeglijk op die wijze de dans ontsprongen. Het kampnummer van Max Moszkowicz is de schuld van de helden van Geert Wilders die bij en tijdens hun congres te Basel 1897 collectief en individueel bepaalde dat Joden verachtte bedelaars zijn. Het staat allemaal netjes met originele documenten uit gerespecteerde archieven onderbouwd toegelicht en uitgelegd op www.holocaustles.nl.

De Joden zijn door de Zionisten vergast op Holocaust. Alles en dan ook werkelijk alles komt uit de koker van de Zionisten die hun ideeën en wandelgangen en contacten gedetailleerd hebben bijgehouden in dagboeken die al in 1922 toen de Telegraaf deze boeken in het bezit had bewezen dat de Zionisten achter de Joden aan zitten om ze doelbewust te Holocausten voor land in het Midden Oosten en om daar het wereld-getto te stichten wat eufemistisch Israël is genoemd.
><br>Max en Bram en Max junior dienen, als zij Joden zijn, te erkennen dat handhaving van de Drie Eden heilig is voor de Joden en dat de strijd van de Zionisten tegen assimilatie het fundament is van het hedendaags oplaaiend antisemitisme en het antisemitisme in het verleden. Journalist Marcel Haenen van het NRC en schrijver van het recente biografie de Bokser over Max Moszkowicz, houdt, zo eerlijk als hij is, de informatie voor zichzelf omdat het creatieve brein van de Holocaust een Oostenrijkse journalist en publicist is die ook door het NRC wordt bewonderd.

Share |

Permalinks