U bent hier: Home / Kristallnacht Zionistische pogrom

Kristallnacht Zionistische pogrom

by J.L. de Kreek — last modified 10-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Vandaag precies tachtig jaar geleden hebben de Zionisten Kristallnacht bewerkstelligd. In de nacht van 9 op 10 november 1939 zijn in Duitsland 1400 Synagoges in brand gestoken en gesloopt en 96 Joden vermoord. Ongeveer 7500 winkels en bedrijven van Joden werden vernield. Nazipropagandaminister Joseph Goebbels wordt gezien als het brein achter de Kristallnacht. Wat niet wordt verteld over Kristallnacht is dat de Zionisten al sinds 1897 en in ieder geval sinds 1933 symbiotisch samenwerken met antisemieten en het regiem van Hitler om de Joden te separeren en de Zionistische strijd tegen assimilatie van Joden te volbrengen.

Tegenwoordig voeren de Zionisten de ene razzia en pogrom na de ander uit op Joden zonder dat iemand zich daarover druk maakt, behalve de Joden dan.

Het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf voeren deze razzia’s aan in de media, net als toen. De Zionisten zijn schuldig aan Kristallnacht en de Holocaust omdat de Jodenvervolging hun idee is en zij de moordenaars hebben gehuurd om het vuile werk op te knappen. Deze feiten en omstandigheden blijken in welhaast een oogopslag uit de ‘stockpile’ met originele brondocumenten der Zionisten waarop niemand ingaat.

De Zionisten hebben hun ambitie om de Joden uit te roeien en als ware zij Joden bezit te nemen van Palestina gedetailleerd opgeschreven. De Nederlandse Rechtspraak wordt door Zionisten bedreigd met afschrikwekkende gevolgen om hierover te zwijgen. Ook bedriegen de Zionisten iedereen terrorisme gerelateerd met hun voortgaande leugens over Kristallnacht, de Holocaust en de Joden. Joden zijn geen Zionisten en omgekeerd. Joden en Zionisten zijn als water en vuur. Joden en het wereldbestuur zijn het doelwit van de Zionisten. Zionisten werken aan wereldmacht en legalisering van slavernij.

Share |

Permalinks