U bent hier: Home / Gewoon volgende Holocaust

Gewoon volgende Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 15-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het is gewoon de volgende Holocaust die actief wordt voorbereid door de Zionisten en hun partners in de journalistiek en Mainstream media. Wanneer de journalisten op de feiten worden gewezen lachen ze de boodschapper in het gezicht uit. Dat is al jaren aan de gang. Met geen enkele journalist is een inhoudelijk gesprek te voeren over de feiten. Dat ook de onafhankelijke rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om de volgende Holocaust straffeloos te laten plaatsvinden is ook zo’n feit wat doelbewust onder de pet wordt gehouden door de journalistiek en hun media. Zoals bijvoorbeeld Arnold Karskens.

Andere voorbeelden te over. De boodschapper is gek of gestoord. En de opinie over de waarheid wordt geframed als complottheorie. Weldenkende mensen volgen de Natuurkunde zoals iedereen dat heeft geleerd op school. En begrijpen dat een aluminium vliegtuigen niet dwars door stalen Twin Towers kunnen vliegen. Het officiële verhaal wat wordt volgehouden door journalist Chris Klomp & co is absolute onzin. De meest krankzinnige kolder ever. Net als die onmetelijke flauwekul over CO2. De Jodenvervolging van 1940-1945 is georganiseerd door de beweging van journalist Theodor Herzl. De leiders der Zionisten waren en zijn journalisten. De Joodse wetenschap is daarover zeer helder. De Joden zwijgen hardop want voordat de Joden het weten is de volgende pogrom een feit. En zitten alle Joden in het kamp te Palestina. Israël is niet Joods. Het is geen Joodse Staat. Israël is het wereld-getto gebouwd door journalisten en hun media.

Hitler, Eichmann, Himmler, Goebbels. Het waren allemaal net zulke zieke etterbakken als Geert Wilders en Wierd Duk en Chris Klomp of Matthijs van Nieuwkerk. Ongelofelijk inhoudsloos en ook qua vorm niet te verteren. Eichmann was Zionist. Net als Goebbels. En Feder. En Leopold von Mildenstein, de expert in Joodse zaken. Zionisten zijn de partners van de Nazi’s. Al in 1895 zijn de Zionisten gefuseerd met de antisemieten om de Endlösung te bewerkstelligen. Geert Wilders houdt daarom zo veel van het Zionisme. Geert Wilders en zijn zogenaamd Joodse advocaten zijn op Jodenjacht. Ze zeggen Marokkanen. En bedoelen Joden. De Zionisten zijn op Jodenjacht. De tegenwoordige Dries Riphagen staat in Amsterdam gewoon weer bij Joden aan de duur hen afpersend. Er is helemaal niks veranderd. De Zionisten doen alsof ze antisemitisch zijn. Zionisten kunnen helemaal geen sympathy hebben voor Joden want Zionisme is het meest zuivere antisemitisme wat de Nazi’s voortbrengen.

De aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door Zionisten en hun partners om de Joden uit te roeien. Dit lijkt bizar alleen meeste mensen weten niet eens dat de Holocaust is bedacht te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895 door journalist en Zionistisch leider Theodor Herzl. En dat de Zionisten toen al een tweede Holocaust hadden geagendeerd om de idealen van de beweging van Herzl compleet te realiseren. De locatie waar deze journalist heeft gezeten toen hij zijn idee voor de Holocaust als sluitstuk van de eveneens door hem bedachte Endlösung opschreef in zijn dagboeken is vrijwel exact te bepalen!

De feiten veroorzaken welhaast verblindende en overigens schuimbekkende woede bij bepaalde personen met Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn gedeporteerd en vermoord bij en tijdens de vorige Holocaust louter omdat het Joden waren, die zich actief in het nauw gedreven voelen door Zionisten en hun partners in de journalistiek en media. De Joden staan weer aan het spoor naar Auschwitz. Niet voor een museumbezoek. Née, om ouderwets gedoucht te worden door de Sondercommando's met kampfunctie die na de oorlog logen gedwongen en Joods en slachtoffer te zijn. Nu de onomstotelijke bewijzen op tafel liggen dat de Zionisten schuldig zijn aan de Holocaust is ook de boodschap van Claude Lanzmann in Shoah duidelijker. Claude Lanzmann vertelt het eigenlijk al.

De Joodse publicist Louis Fles vertelde het in 1933. Dat de Zionisten de Joden het leven zuur maken. De Zionisten bij monde van de voorzitter van de organisatie der Zionisten zegt in 1914 namens de hele raad van Zionisten dat de Zionisten strijden tégen assimilatie van Joden. Hoe krankzinnig is dat?! En journalist Esther Voet die schaamteloos volhoudt dat ze antisemitisch is. Echt. De beweging van journalist Theodor Herzl is verantwoordelijk voor het internationaal terrorisme sinds 1895. Het pleegt grote en kleine aanslagen om de internationale gemeenschap te destabiliseren. En een grote oorlog los te maken in het Midden Oosten. Om de Joden uit te roeien. En de Zionisten als ware zij Joden te laten heersen over de wereld met een lid van de familie Rothschild als the Doge.

Zij die hiervan dromen onderwijzen tegenwoordig Deep Democratie als alternatief voor geschillenbeslechting en besluitvorming. Dat noemen zij verandering. En beslissen zonder verliezers. Deze mensen kijken anders zeggen ze. Ze zien niet normaal. Als alle Joden verschwunden sind en de wereldmacht in handen is van de Zionisten dan is dit in hun ogen natuurlijk geen verlies. Met een glimlach en in alle vriendelijkheid dragen de tegenwoordige Nazi’s gespiegeld aan methode en technieken van weleer de Joden ouderwets naar het gas. Journalist Chris Klomp noemt bovenstaande een complottheorie van een dwaas. Chris Klomp wil heel veel niet begrijpen. Zoals dat er ook gewoon Gestapo actief is in Nederland. Rijdend in zwarte SUV’s. Gezinsopstellingen in chaos plaatsend. En kinderen rovend en misbruikend voor geld. Deze Gestapo wordt ook getraind door zij die Deep Democracy onderwijzen. Kinderen zijn geen verliezen wanneer ze worden geofferd voor de omzet van de Corporatie Tribe.

Share |

Permalinks