U bent hier: Home / De huurlingen van Zomergasten

De huurlingen van Zomergasten

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Daar zaten ze dan. Tegenover elkaar. Aan tafel. Op het dak van een caravan. In het water. De huurlingen van Zomergasten. De één met brede gebaren acterend dat er een diepere laag onder de woorden werd gelegd omdat de kijker anders de leegheid te veel zou opvallen. De andere geluidjes makend alsof ze een verwend kind troostte wat was gevallun. De grote irritatie begint de dag erna. Rond een uur of zeven in de avond op ongeveer negen minuten van de Zomergastfilm. Een personage zegt: “I got the price because I have AIDS”.

De VPRO Zomergasten avond met twee journalisten aan tafel had ter gelegenheid van Gaypride ook kunnen gaan over de feiten die bewijzen dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt. En dat iedereen nu al bijna vijfendertig jaar daarover diepgaand bedrogen wordt. En dat er in die jaren een giga-genocide heeft plaatsgevonden op de LHBT-gemeenschap. De hele avond had gevuld kunnen worden met aansprekende fragmenten waarin experts uitleggen hoe het zit onderbouwd met objectief cijfermateriaal. En met getuigenissen van slachtoffers die het hebben overleefd.

Journalisten hebben het daar niet over. Journalisten vinden dat het een complottheorie is wanneer op basis van objectieve feiten de bovenstaande conclusies worden getrokken. Dat is hun mening. Terwijl diezelfde journalisten tevens niet zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn. Absoluut onmogelijk. Spreek journalisten aan op hun onkunde en er ontstaat een gespannen sfeer waarbij de journalist zijn of haar verbalen capaciteiten benut om de boodschapper af te poeieren. Journalisten zij gespecialiseerd in deepfake shit. 

In de sociale media maken journalisten letterlijk jacht op personen met een andere mening om ze kalt zu stellen. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is daarvan een aansprekend voorbeeld. Die heel hard aan zijn kankerstok zuigt wanneer de Melder van Misstanden des Vaderlandse met zijn camera voorbij komt. Op de publieke zenders herkauwen journalisten de feitelijke onzin die ze dagelijks via andere media verspreiden, op kosten van de belastingbetaler. Kennelijk doelbewust verzwijgend dat het Nederlandse RIVM al die jaren er totaal naast zit met de adviezen over HIV en AIDS. En het is makkelijk te zien en te begrijpen. Zeker voor journalisten die alles kunnen onderzoeken en iedereen kunnen ondervragen. 

De huurlingen van Zomergasten hebben het liever over reality shows met sterren op TV die lang zo reality niet zijn als de realiteit van de dertig miljoen AIDS doden die stuk voor stuk doelbewust zijn vermoord middels medicijnen door een criminele organisatie in de gezondheidszorg. Het kan niet anders dan een criminele organisatie zijn want wanneer personen uit de gezondheidszorg aangesproken worden op de objectieve feiten die bewijzen dat AIDS helemaal niet door HIV kan worden veroorzaakt, benen ze weg en kramen ze onzin uit. Specialist Joep Lange die is omgekomen bij de aanslag op de MH17 begon direct te schelden toen hem de logische vragen werden gesteld. Journalisten, media breed, zijn in vreemde krijgsdienst.

Share |

Permalinks