U bent hier: Home / Yehudi Moszkowicz en Auschwitz

Yehudi Moszkowicz en Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Advocaat Yehudi Moszkowicz twitterde dat mensen die de Holocaust aan de lijve hebben ondervonden er nog zijn. En dat men zich dat moet realiseren. Afgelopen dinsdag in 1942 kwam zijn grootvader aan in kamp Westerbork. Hij overleefde als enige van de familie Auschwitz. Grootvader is nu 92 en leeft. Veel belangrijke posities in de kamporganisatie werden bekleed door Duitse of Oostenrijkse Joden. De bouw van Westerbork is betaald door een Zionistische organisatie onder leiding van David Cohen. Op zijn twintigste sloot hij zich aan bij de Nederlandschen Zionistenbond.

In 1914 schrijft de heer Henri Edersheim de toenmalige voorzitter van den Nederlandschen Zionistenbond een ingezonden brief aan het Algemeen Handelsblad waarin hij stelt en beweert: Vandaar onze strijd tegen de assimi1atie — vóór een eigen Joodsch volksbestaan. De idee voor de Jodenvervolging van 1940-1945 is afkomstig van Zionisten die dat sinds 1895 actief voorbereiden. Dit is allemaal makkelijk te zien en begrijpen op grond van tienduizenden pagina’s authentieke teksten van de Zionisten en hun organisaties sinds 1897. De Zionisten werkte symbiotisch samen met de Nationaal Socialisten. Het kamp Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van de ondernemingen van Zionisten.

Oogmerk van de Holocaust is oppermacht voor het wereldhuis van de familie van de patroon van de held van de oud-cliënt van oud-advocaat mr. Bram Moszkowicz. Yehudi Moszkowicz heeft het over de Holocaust alsof dit een event is in het verleden terwijl het de voortbouwende queeste is van de Zionisten voor uitroeiing van de Joden en overigens andere minderheden. Op dit moment voeren Zionisten in Nederland pogroms uit op personen van Joodse komaf. De vooroorlogse pogroms in Oost Europa die de grote stromen Joodse vluchtelingen opgang gebracht hebben zijn ook actief bewerkstelligd door de Zionisten. Dit blijkt allemaal onweerlegbaar uit de talrijke Zionistische documenten die Yehudi Moszkowicz  vergeet te citeren wanneer hij het over Auschwitz heeft.

Share |

Permalinks