U bent hier: Home / Joden voorkeursdoelwit Geert Wilders

Joden voorkeursdoelwit Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 13-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf laat via Twitter blijken behoefte te hebben aan uitleg in verband met het optreden van “Jeroen vd Kreek” bij en tijdens het strafproces tegen Geert Wilders in het hoger beroep in de bunker te Schiphol vrijdag 11 oktober 2019. Op zich is het vreemd dat Saskia Belleman in een Tweet meldt dat ze “hem niet volgen” kan want ze zit er vanaf het begin met haar neus bovenop. Ze was erbij in het café bij de rechtbank toen met haar interview van arabist Hans Jansen. Ook werkt journalist Saskia Belleman voor de Telegraaf wat al sinds 1922 in bezit is van de agenda van het internationaal terrorisme. Hoe gek het ook lijkt: Geert Wilders bedoelt Juden Raus wanneer hij opruit tot minder Marokkanen.

Dit is makkelijk te zien en begrijpen op grond van relevante informatie die de journalisten van de Telegraaf al meer dan 97 jaar voor zichzelf houden. Marokkanen kunnen zich troosten met de gedachte dat zij middel zijn voor Wilders om de volgende Jodenvervolging te bewerkstelligen. Journalisten in het algemeen en die van de Telegraaf in het bijzonder zijn volgers van de statelijk acterende terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Deze terroristische organisatie is verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging van 1940-1945, de aanslagen in de VS 11 september 2001, tegenwoordige Jodenvervolging, georganiseerde misdaad, mensenhandel en mogelijk de aanslag op de MH17. Dat Geert Wilders het oogmerk bezit de Joden uit te roeien ligt besloten in zijn helden: de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Dit zijn twee prominente journalisten en publicisten die tot op de dag van vandaag op een voetstuk worden geplaatst door de journalistiek en media, terwijl de door hen geschreven en gepubliceerde documenten onweerlegbaar bewijzen dat zij en niemand anders dan zij de grote kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers. Deze helden van Wilders zijn de schrijvers van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme die beogen te leiden tot oppermacht voor bepaalde families industriëlen. De helden van Geert Wilders noemen dit aristocratisch maken van de familie van de patroon van de helden van Wilders. Onderzoek naar feiten is makkelijk tegenwoordig met internet. Archieven van over de hele wereld kunnen worden onderzocht op objectieve bronnen.

Dit geldt eveneens voor de aanslagen in de VS 11 september 2001. Wat de journalistiek daarover in het algemeen beweert is fakenews. Heeft geen grondslag in de feiten. De strijd van de journalistiek en media tegen de concurrerende meningen is vragen om problemen. De aanslagen in de Verenigde Staten in Amerika 11 september 2001 zijn bewerkstelligd door de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Wilders opent zijn film FITNA met die aanslagen bewerend dat de Islam of de Koran daaraan schuldig is terwijl dat niet kan omdat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Absoluut onmogelijk. Er bestaat geen natuurkunde die het verhaal van de journalistiek en media over die aanslagen logisch kan verklaren. Repressie en terrorisme gerelateerde bedrog en bedreigingen van de terroristische organisatie van de helden van Wilders zijn er debet aan dat meeste mensen nog geloven in de sprookjes van Saskia Belleman.

Eén en één is twee leert iedereen op school. Behalve bij journalisten. Journalisten lijken te denken dat het aan hen is te bepalen wat de objectieve bronnen en andere feiten en omstandigheden zijn. Het publiek heeft recht op de waarheid. De waarheid is dat Geert Wilders de Joden het liefst vandaag nog allemaal wil laten Holocausten zodat de eerste Prins van Groter Israël het snelst gekroond kan worden te Jeruzalem. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedoeld om de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders oppermachtig te maken. Antropologen die het weten kunnen want zij onderwijzen Deep Democracy, doceren dat veranderen niet in twee stappen gaat. Veranderen gaat in drieën en in het ondertussen, ook de ‘liminale fase’ genoemd, aldus antropologen. De terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders bewerkstelligt ondertussen oppermacht middels drie wereldoorlogen. De rol van journalist Saskia Belleman van de Telegraaf daarbij is pretenderen dat de boodschapper niet is te volgen.

De Nederlandse politiek werkt sinds Balkende I hard aan het bewerkstelligen van WO3. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn de prelude van de derde trap op weg naar wereldmacht voor de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Ook de “rapture” genoemd. Het volbrengen van alles wordt “the Great Revision” of “the Great Reconstruction” genoemd. Waaronder mede begrepen uitroeien van de Joden, segregatie van overige minderheden en opdelen van de wereld in zones. Zonder het uitroeien van de Joden wordt niet voldaan aan de boodschappenlijst van de helden van Geert Wilders voor oppermacht die hun ideeën hebben gespiegeld aan Bijbelse Eindtijd profetieën. De objectieve bronnen die Saskia Belleman en haar collega’s in de journalistiek en media de hele tijd iedereen onthouden zodat meeste mensen onbekend zijn met de waarheid, zijn gedigitaliseerd en online en doorzoekbaar gemaakt op de website wwww.holocaustles.nl. Daarop ook het bewijs dat de Telegraaf al sinds 1922 bekend is met de ideeën van journalist Theodor Herzl voor Endlösung, Holocaust en oppermacht voor de familie Rothschild.

Share |

Permalinks