U bent hier: Home / 122 jaar Jodenhaat van Zion

122 jaar Jodenhaat van Zion

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2019 03:00
Opgeslagen onder:

122 jaar geleden was er geen probleem met antisemitisme in West Europa. Door de Franse Revolutie en de navolging van het gedachtegoed van Rousseau in andere landen werd bestuur democratisch en mensenrechten gehandhaafd. In Frankrijk, Engeland, Italië, Nederland en zelfs in Duitsland was het antisemitisme welhaast volledig verdampt. Dit is bekend omdat journalisten en Zionisten in der tijd dit zelf schrijven in hun pamfletten, boeken, kranten en tijdschriften die anno 2019 via het internet zijn te onderzoeken op holocaustles.nl.

Het Jodendom kent een gouden regel. Of gouden standaard. Dit zijn de Drie Eden. Dat zijn niet alleen verplichtingen voor Joden op grond van het eeuwig onveranderlijke verbond met Gd. Dit zijn ook de belofte van het Joodse volksbestaan aan de rest van de mensheid. Het Sociaal Contract der Joden. De Drie Eden zijn de grondwet van het Jodendom. Zonder handhaving van de Drie Eden is er geen Jodendom. Handhaving van de Drie Eden is een conditio sine qua non voor Jodendom. 122 jaar geleden na de Franse Revolutie werden Joden door de mensenrechten en democratie in West Europa vrije mensen. Dit was tegen het zere been van de despoten die tot dan de Joden voortgaand hadden getiranniseerde en in getto’s gehouden.

Om zijn patroon en de gettomanagers van dienst te zijn bedacht de atheïstische journalist Theodor Herzl in 1895 dat de Joden een eigen Staat moesten hebben. Ten einde de wereld zo ver te krijgen dat de Joden worden gedeporteerd naar het wereldgetto richtte deze journalist Vereniging Erez Israël op te Basel 1897 wat onmiddellijk statelijk acterend ten strijde trok om de Endlösung en de Holocaust te bewerkstelligen. Wat iedereen wordt verteld over de Zionisten en het antisemitisme en de Jodenhaat is de terroristische mening van Zionisten en antisemieten. Het Zionisme heeft helemaal niks met het Jodendom te maken. Joden zijn geen Zionisten. Nooit geweest. Joden hebben zich altijd verzet tegen het Zionisme bewijst ook de campagne van Theodor Herzl tegen de Protestrabbiner.

De Joden zijn al in 1897 vergast toen de held van Geert Wilders bedacht dat hij de oprichter van Israël moest zijn terwijl de Joden helemaal niks met enige Joodse Staat waar dan ook te maken willen hebben. Op grond van Joodse wetten en tradities die reeds eeuwen onveranderlijk geldend zijn in het Jodendom is het Joden verboden enige politieke of bestuurlijke of staatsrechtelijk rol te hebben bij en tijdens het vervullen van het zionsverlangen. Zionisten doen alsof op grond van het Joodse geloof of het Schrift hen de bestuurs- en/of staats- en/of politieke rechten over de Heilige Staat Palestina zijn toebedeeld. Onjoodser is niet denkbaar. Voor Joden is Palestina een heilige Staat. Wat Joden betreft bestaat Israël niet als Staat. De naam Israël is gestolen van de Joden. Israël is het woordmerk der Joden. Dat is gestolen door de terroristische organisatie van de helden van Wilders om het publiek te laten wanen over de verwantschap van Zionisme met het Nazisme

De Joden en het Jodendom zijn 122 jaar geleden gekaapt door deze terroristische organisatie waaraan ook Telegraaf en GeenStijl deelnemen, en die mediabreed van support worden voorzien met propaganda en met negeren van objectieve bronnen. Dit gaat ver. Hele volksstammen zich professioneel wanende journalisten liegen doelbewust over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 omdat zij profiteren van het internationaal terrorisme. En zich verlustigen aan de wetenschap dat onder hun verantwoordelijkheid een smerige genocide plaatsvindt op Semieten en ze doen er lekker niks tegen want ze haten de Joden tot op het bot. De vooroorlogse pogroms in Oost Europa, de Endlösung, de Holocaust, de aanslagen 11 september 2001, de haatradio van Geert Wilders en mogelijk de aanslag op de MH17 is het werk van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders.

Share |

Permalinks