U bent hier: Home / 123 jaar Zionistisch terrorisme

123 jaar Zionistisch terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 29-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Ook de Nazi’s waren betrokken bij de oprichting van de nationale Joodse Staat. Adolf Eichmann zag de held van Geert Wilders en Thierry Baudet als zijn voorbeeld. Dit was journalist Theodor Herzl die te Basel vandaag 123 jaar geleden de oprichter was van de Zionistische beweging met als oorlogsdoel "die Welt so schnell zu zionisieren”. Sinds een jaar of wat worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door Zionisten om de feiten en omstandigheden niet te objectiveren die blijken uit de authentieke brondocumenten die zijn gepubliceerd op de website holocaustles.nl.

De Holocaust is het werk van de Zionisten. In het algemeen wordt Jodenvervolging en antisemitisme bewerkstelligd door de Zionisten. De antisemieten zijn al 123 jaar de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten. Meeste mensen ervaren tegenwoordig het Zionistisch terrorisme als Coronamaatregelen. Deze maatregelen zijn onderdeel van de onderwerping van de mensheid aan het Syndicaat waarmee Bill Gates in verband met zijn goede doelen samenwerkt. De mannen en vrouwen die sinds oudsher de Joden in getto’s houden zien zichzelf als filantropen. 

Het Zionistisch terrorisme heeft als doel het Jodendom te ontdoen van de Joden en in strijd met eeuwen oude Joodse gebruiken Palestina te koloniseren als Joodse Staat. En een lid van de familie van het Syndicaat van de patroon van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann te kronen als eerste vorst van alle Joden. En het oprichten van een zogenaamd Derde Tempel op de locatie waar vandaag de Haram al-Sharif staat. Een en ander zal gepaard gaan met een volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël en waarvan de Coronamaatregelen voorbereidingshandelingen zijn omdat daardoor extra veel Joden naar het wereldgetto te Palestina emigreren.

Share |

Permalinks