U bent hier: Home / 135 jaar Holocaust

135 jaar Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 08-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is vandaag 8 juni precies 135 jaar geleden dat de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl te Parijs zijn idee voor de Holocaust opschrijft in een brief aan het wereldhuis van de familie Rothschild. “Der Judenfrage soll als groẞer Vershonungsausklang gelöst worden”. Deze bekende Oostenrijkse journalist schrijft daags daarna in zijn dagboeken: Wie opferen für “Lösung der Judengrafe” eine Milliarde. Twee jaar later is Theodor Herzl oprichter van de terreurbeweging die zijn naam draagt en de grote initiator is van Hitler en de gaskamers. Na de oorlog zetten journalisten in op het onder de pet houden van de feiten.

Zelfs anno 2020. Nu de authentieke brondocumenten online staan die objectief bewijzen dat journalist Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust. En dat de Nationaal Socialisten symbiotisch samenwerkte met de Terreurbeweging van Herzl om als trouwe volgers van Herzl de Holocaust pünktlich ten uitvoer te leggen. Zwijgen journalisten gewelddadig. De man die hoofdverantwoordelijk is gehouden voor de Holocaust en is geëxecuteerd te Jeruzalem in de jaren zestig van de vorige eeuw, Adolf Eichmann, was vriend van de Terreurbeweging van Herzl die al in 1895 samenwerkte met het wereldhuis van de familie Rothschild om het Syndicaat waaraan de familie leiding geeft oppermachtig te maken.

Op de website www.holocaustles.nl staat keurig uitgelegd en toegelicht wat de feiten en omstandigheden zijn die objectief bewijzen dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewerkstelligd door een terreurbeweging van journalisten, schrijvers en hun media. Deze terreurbeweging is nog altijd actief. En jaagt ouderwets op de Joden. Joden in West Europa worden uit hun Synagoges gezet omdat zij het niet eens zijn met de parasieten van de beweging van Herzl die als een opportunistische aandoening de mensheid besmetten. Meeste mensen weten hiervan niet omdat journalisten oplichters zijn. En onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door deze terreurbeweging van journalisten die verantwoordelijk is voor de vorige en actuele Jodenvervolging om weg te kijken en te participeren.

Share |