U bent hier: Home / 2000+ doden door Coronamaatregelen

2000+ doden door Coronamaatregelen

by J.L. de Kreek — last modified 17-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Verontrustend het gemak waarmee de journalistiek en media de massamoord van het bestuur op burgers middels Coronamaatregelen accepteert. Sinds begin van de crisis zijn ruim 2000 Coronadoden geteld. Mogelijk allemaal toe te schrijven aan de maatregelen. Omdat effectieve behandeling van Corona in de eerste lijn doelbewust onmogelijk wordt gemaakt door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie wat het Coronacriciscentrum huisvest onder leiding van SG Erik G. Erik G. wordt ook anderszins gezien als leider van georganiseerde ambtelijke misdaad.

De sterfte onder bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten, gevangenissen en asielzoekerscentra is in week 14 bijna verdubbeld zo meldt het AD. Chloroquine en Hydroxychloroquine is de combinatie van medicijnen die door onder andere huisarts Meijelse niet meer mag worden verstrekt van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Huisarts Meijelse heeft de behandeling toegepast bij 60+ en 80+ patiënten met Corona. En deze patiënten waren allemaal binnen vier dagen klachten vrij.

Er had nooit een crisis hoeven zijn als de productie van Chloroquine en Hydroxychloroquine gewoon was opgevoerd. Alleen dat is niet het verhaal wat Bill Gates en de georganiseerde misdaad wil vertellen. De personen die Nederland hebben gekaapt middels Coronamaatregelen willen dat iedereen gelooft dat er een virus is wat een gevaar is voor de volksgezondheid en wat bestreden moet worden met lockdowns, 1,5 meter afstand, vaccinaties en mondkapjes. Want daaraan verdienen Bill Gates en zijn vrienden het meest. Ook met Hiv en Aids is dit aan de hand.

Niemand verdient geld aan de natuurlijke genezing van Hiv. Niemand hoeft AIDS te krijgen. Ook zo’n wetenschappelijk feit wat al sinds 1984 moedwillig niet wordt gedeeld door de journalistiek en media. Talloze zogenaamde onderzoeksjournalisten hebben in het internettijdperk nooit de documenten gevonden waarin de bekende Robbert Gallo objectief bewijst dat Hiv niet de oorzaak zijn kan van AIDS. Alle journalisten praten de persconferentie na en vertrouwen zonder blikken en blozen de witte jas achter de microfoon.

Ook omdat verpleeg- en verzorgingshuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten, gevangenissen en asielzoekerscentra zijn geïsoleerd en kudde-immuniteit niet primair als doel is gesteld, ontstaat daar een grote virus load. Bovendien laten eerdere cijfers van het CBS zien dat in week 14 in het totaal ongeveer duizend personen meer zijn overleden dan de officiële cijfers van de aantallen Coronadoden kunnen verklaren. De Coronamaatregelen zijn het enige fenomeen die de logische oorzaak kunnen zijn van dit verschil.

Omdat aan het Coronabedrog voorlopig geen eind zal komen is de kans groot dat het ergste nog moet komen. Omdat iedereen is geïsoleerd en sociaal afstand moet houden en groepsimmuniteit niet primair als doel is gesteld, wordt het Coronavirus niet bestreden. Het blijft actief. En pakt de volgende kans om toe te slaan. Met het risico dat de besmettingsgolf dan groter zal zijn. En dat het virus wel dodelijk is. Het Coronavirus is een griep. Chloroquine en Hydroxychloroquine is het medicijn wat gegarandeerd werkt. Vaccinatie is niet nodig. Alleen dat mag niet van de Inspectie. De Coronamaatregelen zijn het probleem.

Bovendien is het interessante dat het doelbewuste bedrog met de PCR-test waarvan algemeen bekend is dat het geen virussen vaststelt ook bij Hiv en Aids is toegepast met ongeveer 30.000.000 doden tot gevolg. Het saillante aan zij die de Coronamaatregelen vergoeilijken is dat zij eveneens wegkijken van de mensenhandel en het herhaald ernstig misbruik van minderjarigen door de kinderbescherming. Al die bestuurders zijn getraind in Deep Democracy door specialisten groepsgedrag. Daarbij leren zij door de vingers zien en normaal maken wat gek is en omgekeerd.

Share |

Permalinks