U bent hier: Home / BREKEND! Smoking Gun Amerikaans terrorisme

BREKEND! Smoking Gun Amerikaans terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 17-06-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het bewijs van de kennelijke aanwezigheid van een Amerikaanse militaire junta die schuld heeft aan de aanslagen op Amerikaans grondgebied wordt geleverd door het instorten van de Twin Towers en gebouw Zeven. De gebouwen met stalen frames en kern zouden na een asymmetrische aanslag met vliegtuigen symmetrisch met vrije val snelheid in het eigen fundament gedesintegreerd zijn. Dat is een natuurwetmatige, dat wil zeggen technische, onmogelijkheid. Ook de zogenoemde 'pancake theorie' is ondeugdelijk.

Er zijn twee natuurkundige staande hoofdwetten die zich verzetten tegen de theorie dat de vliegtuigen of het vuur in de gebouwen de Twin Towers of gebouw Zeven hebben laten instorten. Dat is de Wet Van Behoud Van Energie, en de Derde Wet Van Newton. Derde Wet Van Newton stelt: actie is tegenovergestelde reactie. Dit wil zeggen dat de Twin Towers dezelfde kracht uitoefenen op de vliegtuigen als de vliegtuigen bij impact op de Twin Towers.

Wet Van Behoud Van Energie wordt ook de eerste hoofdwet van de thermodynamica genoemd. Deze wet geeft aan of gebeurtenissen, waarbij energie wordt omgezet, mogelijk zijn of niet. Een omzetting van de ene energiesoort naar de andere is alleen mogelijk als daarbij de som van alle soorten energie constant blijft. Energie gaat nooit verloren, maar er komt ook nooit zo maar energie bij. Dit betekent dat de energie van het instorten van de Twin Towers (kort) voorafgaande aan het instorten aanwezig geweest moet zijn.

De hoeveelheid energie van de massa van de Twin Towers met mensen en inboedel is nagenoeg constant geweest door de decennia nadat de Twin Towers opgeleverd zijn. Deze hoeveelheid energie is niet de oorzaak van het instorten anders zouden de Twin Towers reeds eerder spontaan zijn ingestort. De hoeveelheid energie van de als normale lijntoestellen voorgestelde vliegtuigen met hun snelheid en kerosine is ook bekend. Deze hoeveelheid energie toegevoegd aan de energie van de massa van de Twin Towers is onvoldoende om de Twin Towers te doen laten instorten met vrije valsnelheid in het eigen fundament omdat daarvoor het vermogen van een kleine atoombom noodzakelijk is.

Verondersteld wordt dat de aanslagen met de vliegtuigen de bovenste verdiepingen van de Twin Towers hebben laten instorten waardoor de rest van de gebouwen ingestort zijn. Dit wordt de 'pancake theory' genoemd. Deze theorie is ondeugdelijk omdat de massa van de ingestorte bovenste verdiepingen altijd gedragen is geweest door de etages eronder. De Twin Towers zijn zo gebouwd dat de onderste etages sterk genoeg zijn om de bovenste etages te dragen, ongeacht de vorm van de massa. Er is geen andere mogelijkheid voor het instorten van de Twin Towers en gebouw Zeven zoals ze ingestort zijn dan 'controlled demolition'.

De asymmetrische aanslagen met vliegtuigen kan geen symmetrische instorting van de stalen gebouwen veroorzaken. Ook is het voor een ordinair lijntoestel onmogelijk om dwars door het stalen frame van de Twin Towers heen te breken en er aan de andere kant van de Twin Towers uit te komen en exploderen. De frames en kern van de Twin Towers waren gemaakt van balken en bielzen zo dik als het pantser van tanks. Dat staal is dermate sterk dat bijvoorbeeld munitie gemaakt van verarmd uranium of thermische ontbrandingen nodig is om daar doorheen te komen.

Allemaal staande natuurkundige wetten die aan de feiten gerelateerd horen te worden en daarmee onloochenbaar bewijzen dat wat de Amerikaanse overheid aanvoert als feiten in verband met de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 eerste klas en voor iedereen kenbare onzin is. Amerika wordt bestuurd door een militaire junta die het eigen volk en strijdkrachten offert om een internationale strijd tegen verondersteld terreur te beginnen op weg naar wereldheerschappij. Deze Amerikaanse militaire junta hoort tevens gelinkt te worden aan terrorisme in het verleden en de beramers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

Share |

Permalinks