U bent hier: Home / Nieuw Israëlitisch Weekblad is Nazikrantje

Nieuw Israëlitisch Weekblad is Nazikrantje

by J.L. de Kreek — last modified 03-07-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het Nieuw Israëlitisch Weekblad is net als de Telegraaf een publicatie voor Nazi’s. Meeste mensen weten niet dat de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn het werk van nieuwe generaties Nazi’s. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad is net als de Telegraaf al sinds 1922 op de hoogte van het feit dat de Holocaust is bedacht door journalist Theodor Herzl. Ook zijn zij ermee bekend dat Geert Wilders en GeenStijl doelbewust werken aan complete realisatie van de Nazi-droom van deze prominente journalist die ook gezien wordt als de grondlegger van de Joodse Staat Israël.

Met Israël is het bijzondere aan de hand dat de tekens van Gdswege aan de Joodse mensen zijn toebedeeld en nooit een Staat of een organisatie rechtsgeldig kunnen onderscheiden. De Joodse Staat is niet Joods omdat de Joden geen Staat willen en het Jodendom enige Joodse Staat verbiedt. Joden geloven in Gd. Joden accepteren de orde van het land van geboorte en handhaven de Drie Eden.

De Drie Eden zijn heilig voor Joden. Net als Palestina. Zij die de Drie Eden niet handhaven zijn antisemieten. De gehele media in Nederland volgt de leugens van de terroristen in de journalistiek en politiek terwijl iedereen de feiten onderzoekend weten kan dat journalisten met Zionistische dromen de creatieve breinen zijn van Hitler en de gaskamers.

Louis Fles, de Joodse publicist, die in de jaren dertig van vorige eeuw, iedereen waarschuwde voor het Zionisme kreeg van de Zionistische leiding te horen dat de Zionisten “strijden tegen assimilatie”. Sinds de Franse Revolutie zijn de Zionisten de grote strijders tégen assimilatie. Het zijn de apostelen van Jodenhaat en de grote initiators van Jodenvervolging, oorlog en terrorisme om een bepaalde familie industriëlen te faciliteren bij en tijdens het verkrijgen van het koninkrijk Groot Israël gelegen tussen de Nijl in Egypte en de Eufraat in Irak. Wereldmacht wordt ouderwets gekaapt door Nazi’s. Het Nieuw Israëlitisch Weekblad is hún krantje.

Share |

Permalinks