U bent hier: Home / HIV is onschuldig

HIV is onschuldig

by J.L. de Kreek — last modified 23-07-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De 22ste internationale AIDS conferentie strijkt komende week neer in de Amsterdamse Rai. Georganiseerde misdaad in de zorg en journalisten van de Mainstream media verspreiden doelbewust leugens over HIV en AIDS. Keer op keer vertellen journalisten vol medeleven verhalen van mensen die aan HIV lijden en daarom sinds de geboorte of na de eerste keer seks medicijnen slikten. Vroeger, schrijven de journalisten dan, gingen mensen gegarandeerd dood aan HIV. Tegenwoordig, volgens die journalisten dan weer, is de medicatie dermate verbeterd dat HIV chronisch is.

In de tientallen jaren dat honderden zo niet duizenden weldenkende wetenschappers en publicisten iedereen proberen te doordringen van de onschuld van HIV is er geen enkel goed gesprek mogelijk geweest met de journalistiek of georganiseerde misdaad in de zorg die beweert dat HIV de oorzaak is van AIDS. Iedere keer wordt verwezen naar Robert Gallo en Joep Lange die is vermoord bij en tijdens de aanslag op de MH17 op weg naar een ander congres over HIV en AIDS. Louter op basis van de nomenclatuur is te zien en begrijpen dat het officiële HIV en AIDS verhaal niet klopt. HIV is een virus. AIDS is een syndroom. Virussen veroorzaken geen syndromen. De verkeerde behandeling van HIV is de oorzaak van het syndroom. 

Deze verkeerde behandeling is doelbewust. Bedacht door Robert Gallo. Om eraan te verdienen. Elke basisarts kan aan de hand van de publicaties van Robert Gallo in Science mei 1984 zien en begrijpen dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt omdat bij minder dan 50% van de gevallen van AIDS door Robert Gallo het door hem misbruikte virus HIV is ontdekt. Dit is sluitend bewijs dat HIV niet de oorzaak kan zijn. HIV is niet gevaarlijk. Niemand gaat dood aan HIV. Nooit. Iedereen kan door het hele leven meerdere keren HIV oplopen. Het lichaam ruimt dit vanzelf op. Zegt de Franse ontdekker van HIV zelf. Als betrokkene het immuunsysteem uitwoont met party en drugs en antibiotica tegen de geslachtsziekten of gelooft wat Trouw, AD, Volkskrant, Parool, Telegraaf, GeenStijl, NPO, NOS, en de georganiseerde misdaad in de zorg beweren over HIV en AIDS, dan ligt de dood op de loer.

Share |

Permalinks