U bent hier: Home / Genocide op de homofiel

Genocide op de homofiel

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Verondersteld weldenkend Nederland wekt graag de schijn positief over homofilie te zijn. Desondanks is de Nederlandse overheid, gezondheidszorg, wetenschap en media sinds 1984 betrokken bij een weerzinwekkende genocide op de homofiel. In 1984 bedacht een criminele wetenschapper samenwerkend met de Amerikaanse overheid dat de dodelijke ziekte Aids wordt veroorzaakt door een ‘killer virus’. Dat deze wetenschapper in Science mei 1984 een artikel publiceert waarin hij bewijst dat Hiv niet de oorzaak zijn kan van Aids wordt niet in overweging genomen door de massamoordenaars.

Niet voor niks werd in 1984 Aids een ‘Gay related’ ziekte genoemd. Later bleek dat Hiv niet discrimineert. Ook hetero’s kunnen Hiv krijgen. Iedereen kan meerdere keren in het leven besmet raken met Hiv. In 1984 was er plotseling een epidemie van Aids. Vooral in het homofiele uitgaansleven in Amerika. Met bosjes vielen ze om. Met de meest vreselijke zweren, bulten en kankers. Criminelen in de wetenschap ontdekte dat een minderheid van de Aids patiënten besmet waren met Hiv en bombardeerde dit retro-virus tot de boosdoener. Dat bij een meerderheid van de Aids patiënten andere oorzaken aan de ziekte ten grondslag liggen wordt gemakshalve niet gememoreerd.

Bijna alle volwassenen in Nederland kunnen lezen en schrijven. Ook krijgt welhaast iedereen in Nederland in het basisonderwijs de beginselen van virologie onderwezen. Bij biologie is dat. In ieder geval was dit voor de invoering van de Mammoetwet het geval. Virologie is de wetenschap dat virussen bestudeert en ziekten bij mensen daaraan relateert. Causaal verband leggen tussen oorzaak en gevolg is secuur werk. Het griepvirus veroorzaakt griep. Het poliovirus veroorzaakt polio. Het aardig bij virussen is dat het causale verband ‘straight’ is. Oftewel direct en rechtstreeks.

Aids is een syndroom. Het karakter van een syndroom is dat de oorzaak divers is. Geen direct en rechtstreeks verband tussen oorzaak en gevolg. Bij Aids speelt een complex aan factoren die in verschillende combinaties ziekmakend zijn. Ouderdom is een oorzaak van Aids. In 1983 in de homo-gemeenschap waren feestveren, drugs, geslachtsziekten en antibiotica de oorzaak. Dat bij betrokkenen Hiv werd gevonden is vanzelfsprekend omdat Hiv voorkomt bij mensen waarvan het immuunsysteem op enigerlei wijze is aangetast. Robert Gallo en de Amerikaanse overheid bombardeerde Hiv doelbewust als oorzaak wetend dat dit niet de waarheid is.

Robert Gallo nam zijn voordeel want hij had ook patenten op de zogenoemde Hiv-antistoffentest. Dat is de test waarmee Hiv-antistoffen worden aangetoond in het mensgelijklichaam. Robbert Gallo en de Amerikaanse overheid bepaalde dat bij gebleken Hiv-antistoffen de patiënten het gegarandeerd dodelijke AZT voorgeschreven moesten krijgen. De grote aantallen Aids-doden zijn hieraan te wijten. Latere medicijnen werden minder dodelijk en een bron van crimineel inkomen. Iedereen weet dat medicijnen slikken zonder medische noodzaak nooit gezond zijn kan. Tot op de dag van vandaag houdt de georganiseerde misdaad vol dat Aids door Hiv wordt veroorzaakt en dat iedereen die anders beweert gestoord of een complotdenker is.

Share |

Permalinks