U bent hier: Home / Telegraaf en terrorisme

Telegraaf en terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 13-08-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is nog altijd betrokken bij de terroristische organisatie die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Was de Telegraaf eerlijk geweest in 1922 en 1924 toen het de agenda van het internationaal terrorisme in bezit kreeg dan had het de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging kunnen voorkomen. De Telegraaf blijkt een hoofdrol gespeeld te hebben in verband met het verdoezelen van de terroristische plannen van de initiators van Hitler en de gaskamers.

Vandaag is de Telegraaf doelbewust betrokken bij de ongerechtvaardigde strijd van deze terroristische organisatie tegen de Moslims. Feitelijk de voortgezette Holocaust. In ogen van de Telegraaf zijn Moslims de daders van de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 terwijl expert allang bekend hebben gemaakt dat de torens van de Twin Towers met geen enkele mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Er bestaat geen natuurkundige, scheikundige of wiskundige theorie die het officiële verhaal logisch verklaart. 

De Telegraaf in de breedte, dus de hele Telegraaf-familie inclusief GeenStijl, dat is dan de Telegraaf Media Groep, is ook dik bevriend met Geert Wilders of de VVD. Van Geert Wilders is bekend dat hij lid was van de VVD toen hij samenwerkend met de andere leden van de VVD zijn oorlogsmisdaden in Irak pleegde. Dat Wilders deze misdaden pleegde om ‘regime change’ in Irak te bewerkstelligen is bewijs van het terrorisme van Geert Wilders. Helaas zijn de oorlogsmisdaden en het terrorisme van Geert Wilders ambtsmisdrijven.

Vrienden van Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep bedreigen de Rechtspraak met afgrijselijke gevolgen om te ontkennen of negeren dat de helden van Geert Wilders de grote initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dat zijn de mannen achter Adolf Hitler die door de Telegraaf Media Groep vakkundig uit het zicht van het grote publiek gehouden worden. Geert Wilders, GeenStijl en die dode arabist Hans Jansen, hebben zich bij en tijdens gewapend conflict samenwerkend doelbewust schuldig gemaakt aan het uitlokken van aanslagen op Nederlandse doelen. Daarbij zijn de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS gesneuveld.

Share |

Permalinks