U bent hier: Home / Bellingcat Bullshit Bingo

Bellingcat Bullshit Bingo

by J.L. de Kreek — last modified 03-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Brown Moses heeft het voor elkaar. De Bellingcat Bullshit Bingo is een feit. Nu gaat Bellingcat zelfs het Internationaal Strafhof voorzien van bewijsmateriaal wat Bellingcat op internet vindt. Bellingcat leidt consequent de aandacht af van de feiten en omstandigheden die in alle redelijkheid doen vermoeden dat wat Brown Moses allemaal beweert kwaadaardige propaganda is van een leeghoofd zonder normbesef of fatsoen in zijn donder. Belling Belingcat.

De MH17 is mogelijk neergeschoten door betrokkenen bij de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. Zowel de raket als de Buk kan uit Rusland komen. Geïmporteerd onder toezicht van Oekraïense booswichten. Wat dus niet wil niet zeggen dat Russen de MH17 hebben neergeschoten. Bovendien is nog altijd niet uit te sluiten dat de MH17 door een Mig uit de lucht is geschoten. Nu gaat Bellingcat het Internationaal Strafhof helpen internet te archiveren terwijl het 'the Ukraine Conflict Vehicle Tracking Project' wat een database met voertuigen was die Bellingcat in verband met de HM17 en het conflict in Oekraïne had aangelegd ter identificatie van de voertuigen, niet online heeft gehouden. Niemand kan Bellingcat controleren want het haalt archieven offline.

Eliot Higgins is een man die vooral ook veel niet vertelt en duidelijk opereert met een bepaalde agenda. Zijn ‘tone of voice’ op Twitter is die uit het riool. Geen enkel serieus te nemen debat is er mogelijk over de zogenaamde bewijzen van Eliot Higgins. Elliot Higgins en zijn Bellingcat en de hele vaderlandse pers moeten worden gedaagd voor het Internationaal Strafhof te Den Haag in verband met betrokkenheid bij het verhelen van de ware toedracht van de aanslag op de MG17 en overigens de aanslagen in de VS 11 september 2001 en andere ernstige door westerse Mogendheden begane terroristische en internationale misdrijven in binnen en buitenland.

Share |

Permalinks