U bent hier: Home / Schijnvertoning Stichting Geen Doofpotten

Schijnvertoning Stichting Geen Doofpotten

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De donderdag 15 november 2018 gelanceerde Stichting Geen Doofpot is een schijnvertoning van professionele doofpotters. Het kon ook niet anders. Een politicus. Een opportunistische ondernemer. Een journalist. En psychiater Bram Bakker. Bram Bakker is ‘chief’ doofpot. Gepokt en gemazeld in gespreks- en psychologische ondermijningstechnieken. En niet te beroerd in het centrum van de aandacht te staan. Eén van de grote doofpotten is de spijkerharde doelbewuste leugens van medici over AIDS en Hiv.

De Duitse basisarts doctor Juliane Sacher weet precies hoe het zit. Dus waarom arts Bram Bakker niet? Elke basisarts krijgt tijdens de propedeuse het verschil onderwezen tussen syndromen en virusziekten. Welhaast de gehele bibliotheek die Bram Bakker bij en tijdens zijn studie tot basisarts heeft moeten leren staat tegenwoordig op het internet. Iedereen kan zichzelf onderwijzen in het verschil tussen syndromen en virussen. In 1984 toen Hiv als oorzaak van AIDS geframed werd was het niet eenvoudig als niet medisch opgeleide burger het verschil tussen virusziekten en syndromen te ontdekken. Tegenwoordig hoeft alleen vanaf de bank of van achter het bureau Google Scholar in de browser te worden geopend met wat toepasselijke trefwoorden.

Letterlijk decennia lang zijn hele groepen wetenschappers en artsen in de weer om algemeen bekend te maken dat wat er wordt beweerd als algemeen bekend feit over Hiv en AIDS een spijkerharde leugen is. Het lijkt Bram Bakker niet eens te boeien. Toen AIDS-expert Joep Lange die is vermoord met de aanslag op de MH17 op de man af werd gevraagd naar het bewijs dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt begon hij onmiddellijk te schelden en beledigen. De desbetreffende e-mail liegt er niet om. Dat is schering en inslag wanneer de discussie wordt aangegaan met vertegenwoordigers van de AIDS-lobby. De agressie en het bedrog is opzichtig. Ook de omkering van wetenschappelijke feiten is opvallend.

Robert Gallo heeft in Science in 1984 bewezen dat AIDS niet door Hiv kan worden veroorzaakt omdat Robert Gallo bij een minderheid van de AIDS gevallen ook Hiv vond. De relatie tussen AIDS en Hiv is een correlatie. Correlatie is geen bewijs van causaliteit. En in casu geen aanwijzing voor een causaal verband. Hiv is een virus. Daarvoor gelden Kochs postulaten. Dit zijn een aantal regels om uit te kunnen maken of een bepaalde ziektekiem de oorzaak van een bepaalde ziekte is. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen omdat basisarts en psychiater Bram Bakker van Stichting Geen Doofpot het verschil niet weet tussen virusziekten en syndromen. En als prominente ambassadeur van Stichting Geen Doofpot in een interview met de doofpotters van Pownews zij die de feiten onderwijzen bijkans voor gek verklaart en op een lijn stelt met Holocaustontkenners.

Share |

Permalinks