U bent hier: Home / Iedereen wordt vergast

Iedereen wordt vergast

by J.L. de Kreek — last modified 23-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Een groep 'Nazi's' bepaalt tegenwoordig het klimaatbeleid. Aangevoerd door ex-klimaatgezant Patrick Verkooijen. Hij is directeur van een nieuw klimaatplatform van Bill Gates en Ban Ki-moon. Volgens deze zogenaamde experts moet de CO2-uitstoot drastisch omlaag om binnen de 1,5 graad opwarming te blijven. CO2 is het zogenoemde ‘greenhouse’ gas. Daarvan wordt de aarde groen. CO2 is de bron van het leven. De basis voor het bestaan van mensen en dieren. Zonder CO2 gaat iedereen dood.

Door CO2 uitstoot te beperken en zelfs negatieve CO2-emissie te realiseren neemt de kans op zuurstof af. Ook omdat daarbij de ontbossing geen halt wordt toegeroepen. En omdat industrialisering gewoon voortgaat zal met het huidige beleid binnen bepaalde tijd alle zuurstof op zijn. Oerwouden die elke minuut per strekkende voetbalveld worden gekapt zetten CO2 om in zuurstof. Omdat deze oerwouden worden gekapt voor hout en om voer voor veeteelt te kweken neemt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer toe en de hoeveelheid O2 neemt af.

Het toenemen van de hoeveelheid CO2 in combinatie met de atmosferische druk ten gevolge van de zonnewind veroorzaakt het actuele klimaat waarbij door die combinatie van factoren de biomassa toeneemt wat CO2 reductie en aanwas van verse zuurstof bewerkstelligt. En de temperatuur daalt want biomassa neemt toe. Door CO2 te beperken of uit de atmosfeer te halen en ook de roofbouw op de bossen en oerwouden niet tegen te gaan, ontstaat er een klimaat waarin iedereen wordt vergast. En Bill Gates met zijn vrienden het resultaat heeft behaald waarvoor zij de grootste zaadkluis ter wereld hebben laten aanleggen.

Bill Gates vergast de mensheid niet alleen op besturingssystemen waarmee iedereen standaard kan worden afgeluisterd door de CIA of de Communistische Partij. Bill Gast vergast ook iedereen op een ordinaire verstikking door met zijn club van zogenaamde deskundigen vooraan te staan bij de reductie van CO2. CO2 is noodzakelijk om de klimaatverandering tegen te gaan. Des te minder CO2 des te kariger de oogsten en de aanwas van biomassa. CO2 bevordert de CO2 opname van bomen en planten. Meer CO2 geeft meer biomassa wat onder zonlicht meer CO2 omzet in O2 en meer biomassa wat meer CO2 opneemt.

Het is te bizar zoals het bestuur en de media de bullshit slikt die er wordt verkondigd door zogenaamde experts in maatpakken en met gouden ringen en horloges. Iedereen krijgt in het basisonderwijs fotosynthese onderwezen. Fotosynthese is het proces waarbij bomen en planten CO2 omzetten in zuiver zuurstof en biomassa. Op aarde zijn geen andere leveranciers van zuurstof dan bomen en planten. Het Klimaatbeleid is een verdienmodel voor de 'happy few' die na het vergassen van de planeet overblijven in hun biosphere.

Share |

Permalinks