U bent hier: Home / Inzake betrouwbaarheid der Joden

Inzake betrouwbaarheid der Joden

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Joden zijn onbetrouwbaar als niet kan worden uitgesloten dat betrokkene Zionist is. Het is moeilijk Joodse mensen en hun organisaties op waarde te schatten omdat Zionisten vaak zeer getalenteerd zijn in Joodse vormen. Hierdoor herkent de leek het verschil niet tussen Joden en Zionisten. En Joodse organisaties worden ingelijfd door Zionisten. Joden worden door Zionisten uit hun synagoges gezet omdat zij zoals de Joodse traditie dit wil zich verzetten tegen Zionisme.

De grote Zionistische leider Herzl heeft in zijn 'Blueprint for Holocaust' 11 juni 1896 bepaald dat verzet tegen Zionisme met bruut geweld wordt neergeslagen. Ervaring leert dat Zionisten woord houden. Zionisme is ideologische kanker. Zionisten haten Joden als de pest. Zionisme staat haaks op Jodendom. De Zionisten hebben de Holocaust professioneel voorbereid. Alle Joodse organisaties wisten ervan. Ook na de oorlog is bij alle Joodse organisaties bekend dat de Zionisten de grote schuldigen zijn. Iedereen doet er het zwijgen toe. Waarschijnlijk omdat die Zionisten zo gevaarlijk zijn.

Ook journalisten wisten ervan. Van welhaast alle media. Tot en met diep in de Verenigde Staten van Amerika. In ieder geval de Telegraaf en het Nieuw Irrealistisch Weekblad wisten het. Eenvoudigweg omdat prominente journalisten de voortrekkers van het Zionisme en de kwartiermakers van de Holocaust zijn. Deze voor Joden beledigende kwalificatie van de Jodenvervolging van 1940-1945 slaat op het offer wat de Zionisten gebracht hebben in de transitcentra die zij met vergunning van hun Nazivrienden hebben laten bouwen in Polen om hun mattie Adolf Eichmann punktlich het treinverkeer daarnaar toe te laten verzorgen. Eihmann is na de oorlog vermoord door zijn vrienden.

Joden zijn personen die het Joods Recht handhaven. De kern van het Joods Recht zijn de Drie Eden. Zonder handhaving van de Drie Eden geen Joods Recht en geen Jodendom en geen Joden. Joods Recht is door Gd gegeven en absoluut. Alleen personen die de Drie Eden handhaven kunnen Joden zijn. De vele clowns in Nederland die met keppel op zich Joods aankleden, shabbat vieren en niet actief de Drie Eden handhaven zijn geen Joden. Handhaving van de Drie Eden en dus Jodendom is te herkennen aan ontkenning van het bestaansrecht van enige Joodse Natiestaat in ongeacht welke vorm.

Share |

Permalinks