U bent hier: Home / Jeroen Pauw verkracht Marco Kroon 'again'

Jeroen Pauw verkracht Marco Kroon 'again'

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Daar lag hij. Voorover gebogen. Op die de tafel bij Pauw. Terwijl hij vertelde over zijn ervaringen werd oorlogsheld Marco Kroon op NPO1 ten overstaan van het nationale publiek opnieuw verkracht door Jeroen Pauw en de advocaat van Geert Wilders. Advocaat mr. Knoops is ook advocaat van Marco Kroon. Geert Wilders wordt gezocht voor zijn aandeel in de verhoogde terreurdreiging en de succesvolle aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Twee anderen zijn zwaar gewond geraakt.

 Geert Wilders is nog niet strafrechtelijk vervolgd voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse krijgsmacht want de Rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om Wilders straffeloos zijn misdrijven te laten plegen. Ook benadelen de publieke omroep in het algemeen en Jeroen Pauw in het bijzonder de informatiepositie van oorlogsheld Marco Kroon. Hierdoor is Marco  ermee onbekend dat zijn advocaat de moordenaar van de directe collega’s van Marco kroon bijstaat. Pauw en Witteman zijn 22 oktober 2013 met documenten onderbouwd op de feiten en omstandigheden gewezen. De redactie heeft tot op heden kennelijk besloten de waardevolle informatie in de doofpot te houden.

De persoon die de boodschap 22 oktober 2013 kwam brengen bij Pauw en Witteman is in de naastgelegen ruimte waar de redactie van de Wereld Draait Door is gehuisvest door redactieleden van DWDD gemolesteerd. Betrokkenen moest tot voor kort worden behandeld voor de gevolgen van deze mishandeling. De geluidsopname van het brengen van de post bij Pauw en Witteman en de daaropvolgende mishandeling door DWDD staat online. Het openbaar ministerie is niet tot vervolging overgegaan omdat er geen bewakingscamera’s hingen in de ruimte waarin de redactie van de Wereld Draait Door mensen molesteert. Het onder de pet houden van waardevolle informatie blijkt ‘core business’ te zijn van de publieke omroepen.

Share |

Permalinks