U bent hier: Home / Familie Bush hielp Hitler

Familie Bush hielp Hitler

by J.L. de Kreek — last modified 03-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Herbert Walker Bush is overleden. Over de doden niks dan goeds. De familie Bush is een dynastie. Opa Bush. Papa Bush. En George Bush hebben allemaal een bepalende invloed gehad op de wereldgemeenschap. Prescott Sheldon Bush was directeur en aandeelhouder van ondernemingen die profiteerde van hun betrokkenheid bij de financiële zaken van Nazi Duitsland. Prescott Sheldon Bush collaboreerde met de Nazi’s tot de tegoeden van zijn ondernemingen in 1942 in beslag werden genomen op grond van de Amerikaanse Trading With The Anemy Act.

In 2001 begonnen twee overlevende van de Holocaust, de heren Goldstein en Peter Gingold, samen een class action-rechtszaak in Amerika die de Amerikaanse regering en de familie Bush aanklaagde voor een totaalbedrag van $ 40 miljard aan schadevergoeding omdat beide aanzienlijk profiteerden van de slavenarbeid van Auschwitz tijdens de Tweede Wereldoorlog Wereldoorlog. De zaak werd door rechter Rosemary Collyer afgewezen op grond van het feit dat de regering niet aansprakelijk kan worden gesteld volgens het principe van 'soevereiniteit van de staat'. 

De betrokkenheid van de familie Bush bij het Nazi-regiem verklaart de goede band tussen de familie en Israël. Ook de Zionisten waren diepgaand betrokken bij het regiem van Hitler. Hitler had zelfs een Zionist als mentor. En was uitvoerder van de plannen van de beweging van Herzl. Sinds het Bazeler program in 1897 strijden Zionisten militair en anderszins statelijk tegen de assimilatie van Joden. En voor vestiging van oppermacht. De familie Bush is al in de jaren twintig van vorige eeuw betrokken wanneer de financieringen voor Adolf Hitler georganiseerd moeten worden. Hitler was een door de Zionisten geaccrediteerde nutteloze leider waarmee de Zionisten de Endlösung van alle kanten konden benaderen. 

De collaboratie met de vijand heeft de familie Bush geen windeieren gelegd. Prescott Sheldon Bush hielp bij de totstandkoming van de voorloper van de Amerikaanse CIA (OSS). Zijn zoon werd president van de Verenigde Staten van Amerika. En legde met de eerste Golfoorlog de basis voor de voortbouwende genocide op Semieten. Kleinzoon George Bush regelde met de tweede Golfoorlog de actuele genocide op Semieten, innig samenwerkend met de huidige generatie Nazi’s in Europa zoals de Nederlandse politiek ambtsdragers sinds Balkenende I en de Telegraaf. Inmiddels heeft de familie Bush bijgedragen aan de dood van vele miljoenen mensen, waaronder mede begrepen de miljoenen Joden van Hitler. Van de kant van de Zionisten in Nederland is niks dan goeds te vernemen over de familie Bush.

Share |

Permalinks