U bent hier: Home / Zionisten plegen overval

Zionisten plegen overval

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Deelnemers aan de in Amsterdam gehouden Chanoekaviering blijken terroristen te zijn. Zij plegen een overval op Nederland. Zij zijn betrokken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001. Zij zijn betrokken bij de aanslag op de MH17. Zij zijn betrokken bij aanslagen op Nederlandse en NATO militairen. Zij jagen op Joden. Zij bedreigen en bedriegen de Rechtspraak terrorisme gerelateerd. Zij zijn betrokken bij gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel. Zij roven Joods bezit. Zij houden documenten in de doofpot die bewijzen dat hún groep doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd.

Leden van deze terroristische organisatie zijn ook staatsraden of rechters of lid van een politieke partij. Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep zijn betrokken bij deze terroristische organisatie die ‘as we speak’ een overval plegen op Nederland, de wereld en Europa. Deze terroristen zijn bij elkaar verantwoordelijk voor de illegale oorlog in Irak, voor terrorisme en genocide in Irak, de gewapende conflicten in Moslimlanden in het algemeen, de ontspoorde relaties met Rusland en meer. Het oogmerk van deze terroristische organisatie -die officieel is opgericht te Bazel 29-31 augustus 1897 door een journalist- is wereldmacht voor de vrienden van onder andere Bill Gates. De meest gebruikte besturingssystemen zijn afgestemd op de behoefte van deze terroristen.

Inmiddels is er meer dan tien jaar welhaast onafgebroken gewerkt aan de ontmaskering van deze terroristen. Het werk is niet volbracht. Omdat de terroristen de Rechtspraak bedreigen met terrorisme om te zwijgen. Ook wordt de Rechtspraak terrorisme gerelateerd bedrogen door de terroristen. De Chanoekaviering op de Dam waar de terroristen ritueel hun verovering van het Koninkrijk vieren als Maccabeeërs die de Tempel hebben heroverd op de Grieken is de nieuwe traditie die is begonnen 12 jaar geleden. Dit valt samen met de periode waarin de terroristen jacht maken op personen met Joodse achtergrond die de feiten en omstandigheden openbaren en de Rechtspraak bedreigen. Acht dagen lang steken de terroristen een lichtje aan van hun Totempaal op de Dam voor het Koninklijk Huis. Femke Halsema is hún vriend.

Share |

Permalinks