U bent hier: Home / Terroristisch oogmerk VVD & CDA

Terroristisch oogmerk VVD & CDA

by J.L. de Kreek — last modified 10-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Laat nu toevallig net ex-VVD'er Ben Paulides van Stichting Geen DoofPot oorverdovend zwijgen over het terroristisch oogmerk van zijn voormalige partij. Dat ook het CDA terroristisch oogmerk bezit hoeft eigenlijk niemand te verwonderen. De Christenheid heult sinds jaar en dag met Satan. Op weg naar Armageddon. Sinds maart 2003 zijn de Nederlandse politiek ambtsdragers van links tot rechts betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Ook binnenlands voert het CDA ondemocratisch ‘regime change’ door. Dankzij een CDA staatsraad is de minister voortaan de planologische baas in de gemeentes en niet meer het locale bestuur.

Heeft te maken met omgevingsrecht. En het algemeen onfatsoen van de Raad van State. Op allerlei terreinen van het maatschappelijk leven vinden ‘regime charges’ plaats zonder democratische legitimatie. Jeugdzorg bijvoorbeeld. Of bijvoorbeeld op het terrein van Autoriteit Persoonsgegevens wat op eigen houtje bepaalt dat er een downloadverbod bestaat. En dan de Bor en de Wabo. En natuurlijk de milieuzones en het milieubeleid in het algemeen. Terroristen in het bestuur en de rechtspraak bepalen wat goed is voor de burgers. Maling hebbend aan feiten of de wet. Deze corruptie is niet exclusief voor de politiek. Ook de journalistiek heult met de terroristen. Sterker: journalisten zijn de creatieve breinen van het actueel internationaal terrorisme. Bedacht in de periode van 1895 tot 1904. Later verder uitgewerkt. En uitgevoerd door journalisten en hun mediabedrijven zoals de Telegraaf.

Het is natuurlijk een beetje vreemd dat in de tegenwoordige tijd met breedband internet en big data onder het toetsenbord de hele massa aan perskaartjournalisten blijft beweren dat de Duitsers hoofdverantwoordelijk zijn voor de Holocaust. En dat plofmoslims de torens van de Twin Towers met vliegtuigen hebben laten instorten. Het is krankzinnig zo arrogant Chris Klomp bijvoorbeeld is met zijn 20 jaar ervaring in de journalistiek. Of Wiers Duk. Of Jan Roos. Pauw en Witteman. Matthijs van Nieuwkerk. Gewoonweg weerzinwekkend die mensen. De terroriseren in de Nederlandse politiek zoals Geert Wilders maken zich ook schuldig aan misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat en bondgenoten. Bij GeenStijl vindt men het allemaal prachtig. Nederland is voor de volle 100% aansprakelijk voor alle schade in Irak ten gevolge van de illegale oorlog daar. Dankzij de VVD en het CDA. En de rest van de politiek.

Share |

Permalinks