U bent hier: Home / Wilders pleegt aanslagen op Nederland

Wilders pleegt aanslagen op Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 12-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Antisemiet Geert Wilders pleegt aanslagen op willekeurige burgers in Nederland. Bij en tijdens gewapend conflict met onder andere de Taliban lokt Wilders doelbewust aanslagen uit op in Nederland verblijvende personen door de profeet te beledigen. Wilders weet wat hij doet. Al met FITNA is Geert Wilders door professionals gewaarschuwd voor de gevolgen van zijn negativiteit. Het uitlokken van misdrijven is een strafbaar feit. De uitlokker wordt volgens het strafrecht gestraft als dader.

Geert Wilders is ook verantwoordelijk voor verhoogde terreurdreiging. Voorts is Wilders door doelbewuste uitlokking schuldig aan het sneuvelen van Nederlandse en Nato militairen in Afghanistan. Waaronder de beste militair van het bondgenootschap en de zoon van de CDS.

Wilders wordt hierbij geholpen door zijn vrienden van de Telegraaf en GeenStijl die ‘het varken’ Geert Wilders niet tegenhouden. Het bijzondere aan Geert Wilders is dat hij de creatieve breinen van de Holocaust als helden ziet.

Geert Wilders is nog niet vervolgd voor zijn misdrijven omdat de Nederlandse Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door vrienden van Wilders en de Telegraaf om te zwijgen. Journalist Saskia Belleman van de Telegraaf is Wilders behulpzaam door als vakvrouw de feiten onder de pet te houden terwijl ze haar op een presenteerblaadje zijn aangereikt. De Telegraaf en de volgers van de helden van Wilders hebben een lange traditie met elkaar. Deze gaat terug tot in ieder geval 1922 toen de Telegraaf besloot het creatieve brein van de Holocaust op een voetstuk te plaatsen. Als er iemand op de terroristen afdeling thuishoort is het Geert Wilders.

Share |

Permalinks