U bent hier: Home / Nicky Verstappen en Marianne Vaatstra

Nicky Verstappen en Marianne Vaatstra

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Jos Brech kan nog altijd worden vrijgesproken van ontvoering, misbruik van en moord op Nicky Verstappen. Hoe de DNA-sporen van Jos Brech op de kleding en het lichaam van Nicky Verstappen zijn gekomen dient misschien gevraagd te worden aan oud-politierechercheur Frank Peters die had voorgenomen dat Jos Brech “hoe dan ook” de scouting zou verlaten. Een beetje DNA is makkelijk te verveelvoudigen. En kan meerdere contaminaties bewerkstelligen. Die paar haren kunnen zijn bemachtigd door de oud-rechercheur die Jos Brech sprak op te terras te Heerlen. Waar later Serious Request was.

Peter R. de Vries is dominant aanwezig in diverse zaken waarbij de vraag reist of verdachte het slachtoffer is van bedrog bij politie en justitie om bepaalde misdadige organisaties die ritueel kinderen verkrachten en vermoorden buiten beeld te houden. En anderen op te laten draaien voor de misdaden. Peter R. de Vries is een persoon die op zeer vervelende en dominante wijze de publieke opinie bepaalt. Een echte ‘influential’. Zo invloedrijk dat hij zelfs directeur is van zijn eigen advocatenkantoor. De kwestie Nicky Verstappen staat niet los van de zaak Marianne Vaatstra.

Peter R. de Vries zal beweren dat de zaak van Marianne Vaatstra is opgelost omdat Jasper Steringa heeft bekend. Dat is een oppervlakkige benadering van de kwestie. Om te zien en begrijpen dat een zaak een misslag is of kan zijn van de Rechtspraak dient de kwestie ten gronde te worden onderzocht. Tot in detail. De details in de zaak van Marianne Vaatstra zijn moeilijk te vinden. Het strafdossier is niet openbaar. Ook zou er geen informatie uit de Rechtszaal naar buiten komen want de rechters hebben geen camera’s of radio toegelaten.

Dat heeft niet voorkomen dat een burger opnames heeft gemaakt van het onderzoek ter zitting met betrekking tot de verkrachting en moord van Marianne Vaatstra. Daaruit blijken feiten en omstandigheden die door Peter R. de Vries en de rest van de perskaartjournalisten kennelijk doelbewust onder de pet worden gehouden. Wim Dankbaar lijkt gewoon gelijk te hebben wat betreft de moord op Marianne Vaatstra. Peter R. de Vries strijdt tegen openbaring van de feiten en omstandigheden omdat dan algemeen bekend wordt dat zijn vrienden achter de moord en verkrachting zitten. De verkrachting van en moord op Marianne Vaatstra kan zijn besteld door personen in kringen van Joris D.

Professionals met kennis van cultuur en antropologie en ruime ervaring als manager van Azc's zijn na de verkrachting en moord van buiten toegevoegd aan het personeel van het Azc te Kollum om de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat. Deze personen faciliteren in diverse rollen die zij vervullen ook andere zeer ernstige misdrijven waarbij Joris D. is betrokken. In de omgeving van Nicky Verstappen vond heel veel kindermisbruik plaats. De baas van het kamp waar Nicky Verstappen verbleef was een erkende in herhaling vallende pedofiel. Er zijn meer kinderen misbruikt in die tijd op dat kamp. De invloeden van Katholieke geestelijken en Officieren van Justitie die bewust een oogje toeknepen heeft tot op heden voorkomen dat het grote pedofiele lustoord in Limburg is opgerold. 

De Officier van Justitie waar het hier over gaat is later Raadsheer geweest in de beklagzaak van de ontvoering en mishandeling en misbruik van Alicia W. door de Jeugdzorg en de Kinderbescherming. De Jeugdzorg en de Kinderbescherming wordt verweten doelbewust minderjarigen te roven en gezinsopstellingen te slopen voor geld. Door het hele land. Ook worden kinderen doelbewust aan het lot overgelaten met dodelijke gevolgen. Voor het geld. Een Raadsheer te Den Haag die over deze kwestie moest beslissen bleek ook de Officier van Justitie te zijn die in de officiële rapportages over het kindermisbruik van de Katholieke Kerk genoemd wordt als Officier van Justitie die zijn werk niet naar behoren deed. En structureel ernstig kindermisbruik door katholieke geestelijken wat blijkt te hebben plaatsgevonden in het ‘umfeld’ van Nicky Verstappen straffeloos liet.

Share |

Permalinks