U bent hier: Home / GeenStijl behulpzaam bij aanslagen

GeenStijl behulpzaam bij aanslagen

by J.L. de Kreek — last modified 21-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

GeenStijl is de Telegraaf-traditie niet verleerd. En is ouderwets behulpzaam bij aanslagen door leden van de beweging van Herzl. Herzl is de held van Geert Wilders. Geert Wilders lokt bij en tijdens gewapend conflict doelbewust de gewapende en gewelddadige Jihad uit tegen Nederland en bondgenoten. Daarom Fitna en de cartoonwedstrijd. Dat is een middel voor Geert Wilders om macht te krijgen. Een aanslag op Wilders zal zijn restrictieve beleid legitimeren.

Er wordt gewerkt aan de strafvervolging van GeenStijl en overigens Geert Wilders in verband met hun terroristische misdrijven. Dit werk is niet volbracht omdat de rechtspraak en dat is dus ook het openbaar ministerie terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om het terrorisme van de leden van de beweging van Herzl straffeloos te laten. Geen enkele journalist heeft het over deze terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog. Zelfs rechtbankverslaggever Chris Klomp niet.
><br>De Pakistaan die Geert Wilders met de dood heeft bedreigd heeft duizenden zo niet honderdduizenden metgezellen die met mes, stok of stenen wraak willen nemen op alle Nederlanders omdat zij de Blonde Geit niet stuiten in zijn weerzinwekkende beledigingen en feiten vrije bullshit. Bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Geert Wilders en ook de Telegraaf en GeenStijl zijn van het soort wat tegen beter weten in volhoudt dat Moslims de daders zijn van de aanslagen in de VS 11 september 2001. Terwijl zij vanuit hun vak bekend zijn met de feiten en omstandigheden die bewijzen dat Geert Wilders en GeenStijl betrokken zijn bij de dadergroep.

Share |

Permalinks