U bent hier: Home / De oorlog van Israël

De oorlog van Israël

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De zogenaamd Joodse Natiestaat is officieel opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 als vereniging Erez Israël. De organisatie opereerde onmiddellijk statelijk en militair met het oorlogsdoel het wereldbestuur te onderwerpen aan het gezag en de macht van de familie Rothschild. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, en de anti-islam uitingen van Geert Wilders, en de leugens van de journalistiek, en mogelijk de aanslag op de MH17 zijn ook de oorlog van Israël om de mensheid aan zich ondergeschikt te maken.

De Joden zijn door Israël vergast. Dit is door de leiders van Israël in 1895 ook Großer vershonungsausklang genoemd. Latere leiders van Israël spraken voor de oorlog over het ‘grote offer’ wat ‘het volk’ kon ‘brengen’. De Eerste Wereldoorlog escaleerde om het belang van Israël wat toen reeds bestond en statelijk acteerde te dienen. De Tweede Wereldoorlog draaide volledig om de stichting van de zogenaamd Joodse Natiestaat. Door de oprichters ook ‘wereld-getto’ genoemd. Of ‘das neue ghetto’. Auschwitz was een kibbutz. Bewerkstelligd door Zionisten en hun organisaties. De werknemers van IG Farben en niet de Duitsers of Oekraïners waren verantwoordelijk voor de zwaarste misdrijven in dat kamp.

De Zionisten werkte symbiotisch samen met de fascisten. De antisemieten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten van de Zionisten. En in 1897 door de Zionisten geaccrediteerd voor handhaving van de openbare orde. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Hitler in ieder geval hulp aangeboden door de Zionisten. De Nationaal Socialisten en de Zionisten hebben al in 1933 een verbond gesloten om de Zionistische idealen van een Joodse Natiestaat compleet te realiseren. Adolf Eichmann die verantwoordelijk was voor de uitvoering van de ideeën van de grote Zionistische leider Herzl om de Joden per treinen te deporteren, zag zichzelf als echte Zionist. Een tweede Herzl. Hij is in Jeruzalem in 1960 door zijn vrienden geëxecuteerd. Ook Feder was Zionist. 

De Zionisten en niemand anders dan de Zionisten zijn hoofdverantwoordelijk voor het bombardement op Rotterdam. En de deportatie en moord op Anne Frank. En de genocide op meer dan honderdtienduizend andere Joden in Nederland. Vandaag bedreigen de Zionisten de rechtspraak met afgrijselijke gevolgen als de rechtspraak de waarheid van bovenstaande feiten officieel erkent op basis van de brondocumenten. Ten gevolge van deze bedreigingen zijn de misdrijven van Geert Wilders en GeenStijl tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat en bondgenoten nog niet vervolgd. Israël voert oorlog in Nederland tegen de assimilatie van Joden. Israël is verantwoordelijk voor het oplaaiend antisemitisme in Europa. Als strijdmiddel om de Joden op te jagen naar het wereld-getto te Palestina waar de volgende door de Zionisten geplande Holocaust zal plaatsvinden.

Share |