U bent hier: Home / 2018 / December

Zoekresultaten voor deep democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Zionisme = Hitler = Covid19
door J.L. de Kreek gepubliceerd 16-08-2020 Laatste wijziging: 15-08-2020 22:21 — opgeslagen onder:
Ondanks dat heel Nederland internet bezit en zelfs op straat tijdens het wandelen via de mobiele telefoon toegang heeft tot welhaast alle informatie op aarde publiceert alleen hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl de waarheid over het Zionisme, Adolf Hitler en Covid19. Het is één rode draad van de oprichting van het Zionistisch Congres te Basel 1897 naar Hitler en de actuele Coronacrisis. Met Covid19 borduren de Zionisten voort op hun successen uit de Tweede Wereldoorlog. WOII is begonnen en gewonnen door de Zionisten. Het is allemaal makkelijk te zien.
Zionist oprichter SS
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-02-2020 Laatste wijziging: 26-02-2020 22:07 — opgeslagen onder:
Een groepje miesgassers bestaande uit journalisten, de Zionisten, de Christenheid en hun media weigeren de echte geschiedenis van de Holocaust mee te delen aan het publiek. De echte geschiedenis van de holocaust staat op www.holocaustles.nl. Zionisten voeren oorlogshandelingen uit om te bewerkstelligen dat autoriteiten de feiten niet erkennen. Waaronder begrepen het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden. Het strijdplan der Zionisten is geschreven door de helden van Geert Wilders. En omvat opdelen van de EU, segregatie van minderheden, de volgende Holocaust en wereldmacht voor het Syndicaat waaraan het Wereldhuis van de familie Rothschild leiding geeft.
Zionisten bewerkstelligen chaos
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2019 Laatste wijziging: 17-01-2019 20:07 — opgeslagen onder: ,
Net als bij en tijdens de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog bewerkstelligen Zionisten actief chaos in Nederland, de wereld en Europa. Populisten als Boris Johnson en Geert Wilders zijn Zionistisch geïnspireerd. Zo ook sites als GeenStijl. En mediabedrijven als de Telegraaf Media Groep. Omdat de journalistiek partner is van de Zionisten, de oprichter was prominent journalist, publiceren perskaartjournalisten als Chris Klomp niet de feiten en omstandigheden die bewijzen dat de Zionisten en hun partners zitten achter de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging en de actuele chaos in de wereld.
Zionisten eigenlijk Katholieken
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-07-2023 Laatste wijziging: 18-07-2023 20:33 — opgeslagen onder:
Het zionisme is geworteld in de ouderwetse Katholieke kruisvaarten op weg naar Jeruzalem. Zionisme is eigenlijk Katholicisme. Met kerstboom en al. Met Jodendom of een andere godsdienst heeft het niks te maken. In het zionisme is niks terug te vinden van de leerstellingen van het Jodendom of de aspiraties van zijn biechtvaders. Zionisten handhaven niet eens de meest basale kernwaarden van het Jodendom. Joden zijn personen die de Drie Eden handhaven. De zionisten strijden al meer dan 125 jaar actief tegen assimilatie van Joden. Na de Franse Revolutie ging het zeer goed met het Joodse volk in West Europa. Het antisemitisme was welhaast volledig verdampt. Overal werd gelijke behandeling ingevoerd en gehandhaafd. De zionisten hadden daaraan een broertje dood omdat de mensenrechten klinisch waren en niet ingevoerd uit broederlijk gevoel met de Joden.
Zionisten grondleggers Jodenvervolging
door J.L. de Kreek gepubliceerd 24-04-2019 Laatste wijziging: 23-04-2019 20:19 — opgeslagen onder:
De Jodenvervolging van 1940-1945 is het werk van de Zionisten. Ook vandaag worden pogroms door Zionisten voorbereid. In strijd met de eeuwen oude Joodse traditie besloten Zionisten 1895 de massa emigratie van de Joden opgang te brengen. Om de grote kolonisatie van Palestina te bewerkstelligen. En Joodse rijkdommen te executeren. En het wereldhuis van de familie Rothschild andermaal te verrijken. Correspondentie van de Zionistische leiders met het tsaristisch regiem om mee te werken aan de Endlösung leidde tot de beruchte pogroms in Oost Europa die aan de Eerste Wereldoorlog voorafgingen. De Holocaust wordt in ieder geval sinds 1895 actief voorbereid door Zionisten.
Zionisten ondermijnen staatsveiligheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 23-09-2021 Laatste wijziging: 22-09-2021 23:13 — opgeslagen onder: , ,
De Zionisten zijn uitvoerders van de agenda voor oppermacht die tussen 1895 en 1900 is vastgesteld door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze agenda voor wereldheerschappij is verbeterd en versterkt door publicist Ze’ev Jabotinsky. De Zionisten zijn geen Joden. De Zionisten zijn een beweging van antisemieten. De ideeën voor de Endlösung en de Holocaust zijn ontsproten uit het brein van journalist Theodor Herzl. Dit is bekend omdat hij dat nadrukkelijk verklaart in zijn dagboeken die openbaar zijn. Bovendien heeft hij in zijn dagboeken de handelingen genoteerd die door hem en het wereldhuis van de familie Rothschild en anderen zijn getroffen ter voorbereiding op de uitroeiing van 102.000 Nederlandse Joden in de Tweede Wereldoorlog.
Zionisten plunderen Joods erfgoed
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-05-2021 Laatste wijziging: 28-05-2021 22:26 — opgeslagen onder: ,
Zionisten plunderen Joods cultuurbezit. Geholpen door antropologen, journalisten en Deep Democracy. Zionisten zijn atheïsten en niet-Joden anderszins. Zionisten hebben veel gemeen met Katholieken. De oprichter van de beweging der Zionisten onderhield goede banden met het Vaticaan. Eerst bood hij de Paus aan alle Joden, behalve hemzelf en zijn partners, collectief te bekeren tot het Katholicisme als Endlösung. Toen de Paus weigerde ontwikkelde journalist Theodor Herzl het plan voor de Holocaust wat hij spiegelde aan Ezechiël. Zionisten stelen de Joodse identiteit. En doen alsof Zionisme normaal is in het Jodendom. Iets wat erbij hoort. Zionisme is een ander woord voor Nazisme.