U bent hier: Home / 2018 / December

Zoekresultaten voor deep democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Europa wordt slachtveld
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-12-2019 Laatste wijziging: 14-12-2019 22:22 — opgeslagen onder:
Omdat journalisten doelbewust objectieve bronnen onttrekken aan het oog van het publiek zien en begrijpen meeste mensen de voorbereidingen niet die worden getroffen om van Europa een slachtveld te maken. Journalisten en hun media spelen een hoofdrol in verband met de voorbereidingen op de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Holocaust is heel anders bewerkstelligd dan meeste mensen denken. De grote initiators worden tot op de dag van vandaag op een voetstuk geplaatst door de gemiddelde journalist.
Ferd Grapperhaus en seks met kinderen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-07-2020 Laatste wijziging: 21-07-2020 21:56 — opgeslagen onder: , ,
VVD minister Ferd Grapperhaus van het ministerie van justitie en veiligheid stelt en beweert in Trouw 8 juli 2020 dat hij “seks met kinderen” een “absoluut taboe” vindt. Dit is lastig omdat hij de eindverantwoordelijke baas is van de georganiseerde misdaad van ambtenaren van de kinderbescherming en de jeugdzorg wat zich op grote schaal bij herhaling over een lange periode doelbewust schuldig maakt aan ernstig misbruik van minderjarigen. Ook seksueel.
Geert Wilders verdient levenslang
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-09-2019 Laatste wijziging: 15-09-2019 11:31 — opgeslagen onder: ,
Geert Wilders en de Partij Voor de Vrijheid doen alsof zij zijn begaan met het lot der Joden. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Geert Wilders is schuldig aan verhoogde terreurdreiging. Geert Wilders is schuldig aan het sneuvelen van Nederlandse en Nato-militairen in Afghanistan. Geert Wilders misbruikt rechten om zijn doel te bereiken. Geert Wilders is ook schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Deze laatste feiten zijn ambtsmisdrijven, waardoor ambtenaren in het algemeen daarover geen kennis bezitten. Dat is grondwettelijk geregeld in artikel 119. Journalisten als Saskia Belleman en overigens Chris Klomp hebben wel kennis van deze oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. En ondersteunen Wilders daarbij door erover te zwijgen.
Generatie Zombie haalt diploma
door J.L. de Kreek gepubliceerd 28-03-2020 Laatste wijziging: 27-03-2020 22:22 — opgeslagen onder:
In 2020 heeft de eerste lichting van de Zombie-generatie het middelbare school diploma gehaald zonder examen te doen. Dit vindt plaats bij en tijdens de Corona-crisis. Door de leerlingen niet te toetsen op hun kennis van biologie zullen ze niet zien en begrijpen dat zij gruwelijk worden voorgelogen in verband met Corona. Ouders van de Zombie-generatie zijn blij en trots en willen het beste voor hun kroost. Toch houdt de oudere generatie kwaadaardig de mond over feiten waarmee het bekend is. De ouderen hebben hun diploma’s op eigen kracht gehaald. En voor Thierry Baudet is Corona een politiek spelletje.
Georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 21-09-2020 Laatste wijziging: 20-09-2020 22:52 — opgeslagen onder:
De Jeugdzorg Branche congresseert voor de zoveelste keer over betere jeugdhulp. StroomOPloop voor jeugdhulpprofessionals. De Branches gespecialiseerde zorg voor Jeugd is het samenwerkingsverband van Jeugdzorg Nederland, de Nederlandse ggz, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en Vereniging Orthopedagogische Behandelcentra (VOBC). Jeugdzorg Nederland is de hoofdrolspeler in deze samenwerking.
Getrol van Viruswaanzin
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-07-2020 Laatste wijziging: 08-07-2020 12:02 — opgeslagen onder:
Willem Engel, de leider van Viruswaanzin, heeft enorme apenballen die hij gezogen wil hebben. Om van de Coronamaatregelen af te komen hebben we HCQ in de eerstelijnszorg nodig. Al het andere doet niet ter zake en leidt af van de kern. De pandemie van het virus moet snel, goedkoop en veilig worden bestreden. Bij gebreke waarvan de Coronamaatregelen voor eeuwig zijn. Het RIVM is een grote criminele bende van perverse moordenaars die getraind in Deep Democracy genocide plegen. Deep Democracy is een proces psychologische brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001
Gewoon volgende Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-03-2019 Laatste wijziging: 14-03-2019 22:06 — opgeslagen onder: , ,
Het is gewoon de volgende Holocaust die actief wordt voorbereid door de Zionisten en hun partners in de journalistiek en Mainstream media. Wanneer de journalisten op de feiten worden gewezen lachen ze de boodschapper in het gezicht uit. Dat is al jaren aan de gang. Met geen enkele journalist is een inhoudelijk gesprek te voeren over de feiten. Dat ook de onafhankelijke rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om de volgende Holocaust straffeloos te laten plaatsvinden is ook zo’n feit wat doelbewust onder de pet wordt gehouden door de journalistiek en hun media. Zoals bijvoorbeeld Arnold Karskens.
Grote problemen voor Joden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-03-2019 Laatste wijziging: 28-02-2019 19:39 — opgeslagen onder: ,
Joden worden sinds 121 jaar actief in grote problemen gebracht door journalisten en hun media. Te Basel 29-31 augustus 1897 hebben journalisten, schrijvers, opiniemakers en hun media de beweging van Herzl opgericht. Deze beweging is een vereniging met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien of gedwongen te bekeren tot het Zionisme. De beweging is gerelateerd aan het katholicisme. En beoogt het wereldbestuur te herstellen in de staat van voor de Franse Revolutie. Dus met slavernij en absolute heersers. Zonder democratie en mensenrechten. Hedendaagse leiders van deze beweging propageren Deep Democracy als alternatief voor besluitvorming en geschillen beslechting.
Het Coronatribunaal (2)
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-04-2021 Laatste wijziging: 10-04-2021 20:36 — opgeslagen onder: ,
Journalist Chris Klomp doet lacherig over het onvermijdelijke. Het Coronatribunaal. Hij ziet het als onmacht. En vindt dit aandoenlijk. Het initiatief voor het Coronatribunaal is inmiddels 2500 pagina’s dik en ligt te broeien op, onder of naast het bureau van de officier van justitie. De klachten gaan niet alleen over Corona. Die gaan ook over AIDS en Hiv en de Kinderbescherming en georganiseerde ambtelijke misdaad. De naam van journalist Chris Klomp staat een aantal keer genoteerd in dit dikke dossier.
Het nieuwe racisme bij BNNVARA
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-06-2020 Laatste wijziging: 03-06-2020 20:40 — opgeslagen onder: ,
Het nieuwe racisme is een antropologe die de Politie traint en zich platform polygaam afvraagt wat in de “pandemische tijd” de urgentie is van de demonstratie op de Dam tegen racistisch Politiegeweld. Een zogenaamd weldenkend persoon die spontaan uit zichzelf aan alle data beschikbaar niet kan zien dat de Coronamaatregelen geen urgentie bezitten en dat de vraag stellen zacht gezegd racistisch imponeert. Waarom zou een antropoloog zich afvragen of een demonstratie urgent is? Dat is niet het werk van de antropoloog. Demonstreren zit in de cultuur der Nederlanders. De antropologe vraagt zich af of de manier van demonstreren recht doet aan “deze Coronatijd”.