U bent hier: Home / 2018 / December
83 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Het grote energie complot
door J.L. de Kreek gepubliceerd 28-07-2022 Laatste wijziging: 27-07-2022 22:22 — opgeslagen onder:
Meeste mensen vertrouwen journalisten en hebben nooit geleerd zelf te denken. De schaarste met energie nu met de oorlog in Oekraïne is artificieel, gemaakt. Fossiele brandstoffen dragen middels uitstoot van CO2 direct bij aan vergroening en kunnen ook anderszins schoon worden verbrand. Russisch gas is goedkoop. Nu koopt West Europa duur gas van de internationale markt en is dus meer geld kwijt voor de basis van de industrie waardoor het minder geld heeft voor de productie. Nederland heeft veel nodig omdat Nederland op grote schaal Oekraïne ondersteunt in verband met de inval van de Russen in Oekraïne. Niemand weet hoe ver de Russen nog zullen optrekken en of ze op de Grebbeberg verslagen moeten worden.
Honderden corrupte wetenschappers
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-06-2022 Laatste wijziging: 05-06-2022 22:42 — opgeslagen onder: ,
Marc Bonten en Marion Koopmans uiten in de Volkskrant van 2 juni 2022 hun ongenoegen over het feit dat parlementariërs wetenschappers beschuldigen van corruptie en misbruik. Volgens hen worden daardoor de beledigingen en beschuldigingen ook buiten de Tweede Kamer in het publieke domein steeds vaker geuit. En zijn ze op sociale media al langer aan de orde van de dag. Zo kreeg een volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer de tijd “om een prominent wetenschapper in overheidsdienst een leugenaar te noemen, te beschuldigen van corruptie en op zijn ontslag aan te dringen”. Het gaat dan om Jaap van Dissel van het RIVM. Honderden wetenschappers steunen hem.
Journalistiek zeer onbetrouwbaar
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-06-2022 Laatste wijziging: 02-06-2022 17:04 — opgeslagen onder:
Wat journalisten ook van zichzelf vinden. De journalistiek is zuiver onbetrouwbaar. Journalisten zijn wegbereiders van terrorisme, massamoord, bedrog, misleiding en antisemitisme. Wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant kan dit weten want hij is historicus. En een van de grote verspreiders van desinformatie als het aankomt op Covid en CO2. In de journalistiek spelen feiten geen enkele rol. Dat soortelijke massa van staal significant kleiner is dan dat van aluminium, en de valsnelheid, en de wet van behoud van impuls, spelen geen enkele rol voor journalisten bij hun analyses van het instorten van de torens van de Twin Towers 9/11. Dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van Sars-co-2 en dat de PCR-test ongeschikt is om een virus te identificeren boeit Maarten Keulemans helemaal niks.
Ranzige journalistiek Maarten Keulemans
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-05-2022 Laatste wijziging: 17-05-2022 22:48 — opgeslagen onder: ,
Maarten Keulemans is journalist bij de Volkskrant. Hij noemt zich wetenschapsjournalist. Maarten Keulemans studeerde Culturele antropologie en geschiedenis. Maarten Keulemans vindt dat men meningen mag uiten en feiten moet delen. Maarten Keulemans is in 2021 verkozen tot journalist van het Jaar. De jury prijst zijn 'onvermoeibare verslaggeving' van de coronapandemie. Deze prijs voor Maarten Keulemans toont aan dat de journalistiek door en door corrupt is of dat journalisten bij meerderheid te dom zijn om überhaupt iets te begrijpen. Maarten Keulemans weigert de feiten te delen die bewijzen dat journalisten met Zionistische ambities de grote initiators zijn van de Holocaust.
Wetenschapsfraude minister Robbert Dijkgraaf
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-01-2022 Laatste wijziging: 12-01-2022 21:56 — opgeslagen onder: ,
De nieuwe minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft wetenschapsbedrog tot kunst verheven. Robbert Dijkgraaf is een van de grote wetenschapmisleiders die de media domineert met feiten waarvan hij weet dat ze onwaar zijn. Er moet zelfs worden gesproken van een vorm van terrorisme. De wetenschap is niet feitenvrij. Bedrog in de wetenschap is de basis voor de Coronacrisis. Op dit moment wordt in Nederland middels Coronamaatregelen de grootste massamoord uitgevoerd sinds de Tweede wereldoorlog. Robert Dijkgraaf onderschrijft de wetenschap die daaraan ten grondslag ligt. Het is allemaal goed te zien aan het persoonlijke jaaroverzicht van deze goedlachse academicus in het programma van een andere telg van de stam der oplichters: journalist Mattijs van Nieuwkerk.
Strafvervolging Jaap van Dissel verwacht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-12-2021 Laatste wijziging: 19-12-2021 22:21 — opgeslagen onder:
RIVM topman Jaap van Dissel zet het kabinet aan tot harde lockdown in verband met een virus waarvan niemand last zal hebben zeker niet als Jaap van Dissel de minister adviseert HCQ en Ivermectine toe te laten als geneesmiddelen voor de eerste lijn om Covidklachten te genezen. 30 maart 2020 is aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie tegen de adviseurs van het kabinet en Parlement wegens bedrog met terroristisch oogmerk en internationale misdrijven of althans massamoord.
Eentje voor Roland Pierik
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-11-2021 Laatste wijziging: 13-11-2021 22:21 — opgeslagen onder:
Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad kan weten dat zijn opinie over vaccinatie en discriminatie is gebaseerd op academische humbug want alle relevante informatie staat op internet. Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad heeft er dertig jaar tot levenslang cel voorover om prominent in de schijnwerpers te staan met zijn mening. Om rechtsfilosoof Roland Pierik van dienst te zijn wordt achter de coulissen het theater opgetuigd waarbij hij het centrale middelpunt zal zijn. Roland Pierik zit dan achter een tafel als verdachte tegenover personen in toga met naast hem een of meerdere anderen personen in toga. Zij die naast hem zitten worden “advocaten” genoemd.
Veiligheidsberaad bevordert Coronacrisis
door J.L. de Kreek gepubliceerd 02-11-2021 Laatste wijziging: 01-11-2021 22:34 — opgeslagen onder: ,
Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en CDA-burgemeester van Nijmegen, lijdt aan obesitas. Mogelijk dat dit gepaard gaat met psychisch lijden waardoor hij de terroristen faciliteert die het Kabinet en Parlement adviseren de moorddadige Coronamaatregelen te nemen. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema is ook lid van het Veiligheidsberaad, en al aan het beging van de crisis onderbouwd met argumenten geïnformeerd dat de Coronamaatregelen meer kwaad dan goed doen. Dat is in het dossier van het CO2-bedrog van Burgemeesters en Wethouders te Amsterdam.
Milieudefensie bedriegt de kluit
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-10-2021 Laatste wijziging: 06-10-2021 22:06 — opgeslagen onder:
Milieudefensie wil na de overwinning op Shell een wettelijke klimaatplicht voor bedrijven. De klinkende overwinning van Milieudefensie op Shell over het terugdringen van de CO2-uitstoot van het olieconcern moet volgens Milieudefensie een vervolg krijgen. Dit vervolg is dat er aangifte wordt gedaan tegen Milieudefensie wegens bedrog met genocidaal en mogelijk terroristisch oogmerk. Juist Milieudefensie behoort te weten dat CO2 goed is en dat terugdringing van CO2-uitstoot de klimaatverandering bewerkstelligt die men wil te voorkomen. CO2 is de basis van het leven op aarde. Zonder CO2 is leven op aarde niet mogelijk. De zuurstof rijke omgeving van de aardatmosfeer is dankzij CO2.
Complotdenkers zijn gewillige klunzen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-09-2021 Laatste wijziging: 28-09-2021 22:09 — opgeslagen onder:
Complotdenkers zijn een massa domme geiten die als blinde kippen de grootste schreeuwert volgen. Het is de waarheid dat de vaccinaties niet deugen en dat er niks goed is aan wat het RIVM, het OMT en de Gezondheidsraad stellen en beweren. En het is waar dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. En het is waar dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. En dat CO2 niet de oorzaak is van klimaatverandering. Ook is het waar dat complotdenkers niet strategisch denken en systeemhaters zijn. Als complotdenkers iets niet kunnen is het logisch nadenken. Ook blijken complotdenkers niet in staat te bepalen wat ze moeten doen tegen al dat grote onrecht wat iedereen wordt aangedaan. Ze kunnen er niet mee omgaan.