U bent hier: Home / 2018 / December
83 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Algemeen achterlijk onderwijs
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-02-2019 Laatste wijziging: 10-02-2019 12:06 — opgeslagen onder:
Het mag een wonder heten dat het nog zo goed gaat met Nederland omdat het algemeen onderwijs in Nederland totaal is gecorrumpeerd. Onwaarheden worden als werkelijkheid onderwezen en getoetst op het examen. Het geschiedenisonderwijs is een prachtig voorbeeld van weerzinwekkend bedrog waarvan de onderwijzers weten of kunnen weten dat zij de klas chronisch voorliegen. Ook wat betreft natuurkunde en biologie worden de leerlingen de meest grote flauwekul voorgeschoteld waardoor zij in het maatschappelijk leven zullen bijdragen aan chaos wanend dat zij bijvoorbeeld het klimaat redden.
ANP grootste verspreider nepnieuws
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-07-2021 Laatste wijziging: 07-07-2021 23:41 — opgeslagen onder:
De overname onlangs van het Algemeen Nederlands Persbureau door multimiljonair Chris Oomen kan worden gezien als bewijs van de samenwerking tussen de rijke elite, journalisten en hun media voor verspreiding van nepnieuws. Chris Oomen heeft recent het ANP gekocht van mediamagnaat John de Mol omdat hij antivaxers kent die hij probeert uit te leggen hoe asociaal het is om je niet tegen corona te laten vaccineren. Daarmee doet Chris Oomen in de basis mee aan de grootste hoax in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Het ANP bestaat sinds 1934 en levert zijn diensten aan zo'n beetje ieder groot nieuwsmedium in Nederland. Er is geen media outlet in Nederland wat de echte feiten meedeelt aan het publiek. Chris Oomen met zijn nieuw aangekochte nepnieuwsorganisatie is me er eentje.
Arjen Lubach volbloed dwaas
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-11-2020 Laatste wijziging: 09-11-2020 12:01 — opgeslagen onder: ,
De VPRO-show van Arjen Lubach wordt opgevoerd door dwazen. Ze weten alle informatie boven tafel te krijgen waaruit blijkt dat Nederland niet van het gas af moet in verband met CO2. En zijn niet in staat te zien en begrijpen dat door menselijk toedoen uitgestoten CO2 helemaal niks bijdraagt aan de door wetenschappers geconstateerde opwarming van de aarde. Het is gewoon uit te rekenen. Bovendien is CO2 broodnodig voor de groei van bomen en voor de aanmaak van O2. Zonder grote hoeveelheden CO2 is leven op aarde zoals dat nu is onmogelijk.
AUB OOK NIET ROB JETTEN!
door De Gewone Man gepubliceerd 04-09-2023 Laatste wijziging: 03-09-2023 23:23 — opgeslagen onder: ,
Na de Klimaatpaus met Overgewicht moet ook D66 leider Rob Jetten het niet worden. Opgeleid aan de Radboud Universiteit. Een master en bachelor Public Administration. Dat is de universitaire studie waarbij de student leert alles te vergeten wat hij heeft geleerd op school en alleen nog te geloven in nepnieuws en desinformatie. Het masterprogramma in Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit richt zich op het functioneren en de structuur van organisaties die verband houden met openbaar bestuur.
Bitcoin ontmaskerd
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-05-2021 Laatste wijziging: 06-05-2021 22:28 — opgeslagen onder:
Bitcoin apologeten vertellen niet de waarheid omdat hun verdienmodel afhankelijk is van de waarde van de zogenaamde munt. Veel mensen begrijpen Bitcoin niet. Autoriteiten stellen cryptocurrency strafbaar. Wie goud en zilver spaart heeft iets in handen. Met Bitcoin niet. Bitcoin is niet wat het lijkt. Het zal komen omdat in het algemeen techniek te moeilijk is voor meeste mensen. The whitepapers van Bitcoin staan online. In eenvoudig Engels is daarin uitgelegd dat Bitcoin het grootboek is en niet het geld. Bitcoin is een technische oplossing om geld digitaal te gebruiken zonder afhankelijk te zijn van een trusted third party.
BuildBackBetter (BBB)
door De Gewone Man gepubliceerd 09-10-2023 Laatste wijziging: 08-10-2023 22:47 — opgeslagen onder: ,
BBB, de partij van Caroline van der Plas, betekent natuurlijk BuildBackBetter. Elke partij die associaties wekt met de Great Reset en Build Back Better zoals BBB en het Nieuw Sociaal Contract van Omtzigt kan men het best links laten liggen. Net als Omtzigt en veel van haar partijgenoten op de kieslijst van BBB is Caroline van der Plas eigenlijk CDA. BBB zegt zich grote zorgen te maken over de leefbaarheid op het platteland. Tegelijk wil BBB geen CO2-uitstoot ter bevordering van een gezond klimaat. Duh? Leefbaarheid op het platteland begint bij CO2-uitstoot.
Burgemeesters beetje dom
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-06-2020 Laatste wijziging: 02-06-2020 19:50 — opgeslagen onder:
Doet Femke Halsema eindelijk iets goed, krijgt ze de wind van voren. Wie spuugt wie nu in het gezicht? Het Coronavirus is niet het probleem. De Burgemeesters zullen niet eens de wettelijke bepaling kunnen aanwijzen die hun Coronamaatregelen legitimeert. Dat Burgemeester Femke Halsema zonder mondkapje tussen de demonstranten op de Dam staat is helemaal niet erg. Iedereen kan gewoon de Coronamaatregelen negeren want het virus is griep en er bestaan gewoon goedkope medicijnen tegen infecties met het Coronavirus waarmee iedereen binnen vier dagen van de klachten af is. Meer dan 65% minder ziekte verzuim met deze middelen die niet mogen worden voorgeschreven van de georganiseerde ambtelijke misdaad wat de Coronamaatregelen bewerkstelligt.
Chronische desinformatie mainstream media
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-03-2024 Laatste wijziging: 03-03-2024 17:56 — opgeslagen onder:
Het is gewoon allemaal niet waar wat journalisten stellen en beweren in verband met de Holocaust, de Jodenvervolging, 9/11, AIDS & Hiv, Sars-Cov-2, CO2, stikstof en Geert Wilders. Het zijn allemaal blatante leugens van misdadigers die zich voeden met diep antisemitische ideologieën. De geopolitiek is één grote antisemitische strijd van bepaalde kwaadwillenden waarvan journalisten en de mainstream media de bereidwillige steunpilaren zijn. De journalistiek staat al meer dan 127 jaar aan de basis van de opstelling en uitvoering van de agenda van het internationaal terrorisme én oppermacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen.
CO2-reductie IPCC bewijst depopulatie-agenda
door J.L. de Kreek gepubliceerd 11-08-2021 Laatste wijziging: 11-08-2021 11:46 — opgeslagen onder:
Het rapport van het IPCC over het klimaat laat zien dat het VN-klimaatpanel bestaat uit wetenschappers te kwade trouw die eropuit zijn de mensheid te benadelen. Ook in verband met Covid19 voert de VN beleid wat is gericht op de vernietiging van een deel van een bevolking en verandering van sociale en politieke structuren. Meer en meer wordt duidelijk dat de Verenigde Naties een terroristische agenda uitvoeren. En dat het uit is op depopulatie. Er is geen millimeter goede trouw of gezonde wetenschap te bespeuren bij de Verenigde Naties. De directeur-generaal van de World Health Organisation is een Ethiopische politicus die door partijen wordt gezien als verantwoordelijk voor genocide en misdaden tegen de menselijkheid.
Complotdenkers zijn gewillige klunzen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-09-2021 Laatste wijziging: 28-09-2021 22:09 — opgeslagen onder:
Complotdenkers zijn een massa domme geiten die als blinde kippen de grootste schreeuwert volgen. Het is de waarheid dat de vaccinaties niet deugen en dat er niks goed is aan wat het RIVM, het OMT en de Gezondheidsraad stellen en beweren. En het is waar dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. En het is waar dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. En dat CO2 niet de oorzaak is van klimaatverandering. Ook is het waar dat complotdenkers niet strategisch denken en systeemhaters zijn. Als complotdenkers iets niet kunnen is het logisch nadenken. Ook blijken complotdenkers niet in staat te bepalen wat ze moeten doen tegen al dat grote onrecht wat iedereen wordt aangedaan. Ze kunnen er niet mee omgaan.