U bent hier: Home / 2018 / December

Zoekresultaten voor deep democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-07-2020 Laatste wijziging: 12-07-2020 21:52 — opgeslagen onder:
Om van de Coronamaatregelen verlost te worden, en ook andere kwesties op te lossen zoals de jeugdzorg en kinderbescherming, is het nodig het Openbaar Ministerie aan te zetten tot strafvervolging. Daarvoor is het noodzakelijk de rechtspraak te respecteren alsof het Gd zelf is. Organisaties als Stichting Viruswaarheid die als doel hebben de democratische rechtsstaat te beschermen hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Alles wat Viruswaanzin doet staat haaks op het doel van Stichting Viruswaarheid wat in rechte wordt vertegenwoordigd door mr. Jeroen Pols, Willen Engel en een advocaat die een klacht aan zijn broek kan krijgen.
Aangifte tegen Viruswaanzin
door J.L. de Kreek gepubliceerd 10-07-2020 Laatste wijziging: 09-07-2020 22:17 — opgeslagen onder:
Er kan aangifte worden gedaan tegen Viruswaanzin in verband met deelname aan de genocide en het terrorisme van het RIVM. Het kernteam van Viruswaanzin is bij herhaling geïnformeerd over wat er aan de hand is allemaal. En wat het dient te vorderen bij de rechter in kort geding om kans te maken op opheffing van de Coronamaatregelen. Viruswaanzin is ook uitgelegd dat de misdadige Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door dezelfde groep als die de misdadige Jeugdhulp organiseert. En dat Viruswaanzin daarom er verstandig aan doet bepaalde acties niet te entameren omdat daarmee kinderen in de handen kunnen vallen van de criminele kinderbescherming.
De misdrijven van De Volkskrant
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-07-2020 Laatste wijziging: 08-07-2020 22:20 — opgeslagen onder:
Het is geen enkele journalist of media outlet ontgaan dat een bepaalde partij in de strafzaken tegen Geert Wilders de Blonde Geit in verband heeft gebracht met een aanslag in Afghanistan en de Jodenvervolging. Saskia Belleman van de Telegraaf en andere journalisten waren aanwezig toen in het openbaar de open bronnen zijn genoemd waaruit een en ander objectief blijkt. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Hun terreurbeweging is na de oorlog gewoon blijven bestaan en slaat vandaag de volgende slag samenwerkend met de Bill and Melinda Gates Foundation.
Getrol van Viruswaanzin
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-07-2020 Laatste wijziging: 08-07-2020 12:02 — opgeslagen onder:
Willem Engel, de leider van Viruswaanzin, heeft enorme apenballen die hij gezogen wil hebben. Om van de Coronamaatregelen af te komen hebben we HCQ in de eerstelijnszorg nodig. Al het andere doet niet ter zake en leidt af van de kern. De pandemie van het virus moet snel, goedkoop en veilig worden bestreden. Bij gebreke waarvan de Coronamaatregelen voor eeuwig zijn. Het RIVM is een grote criminele bende van perverse moordenaars die getraind in Deep Democracy genocide plegen. Deep Democracy is een proces psychologische brainwash van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001
Coronamaatregelen zijn genocide
door J.L. de Kreek gepubliceerd 07-07-2020 Laatste wijziging: 06-07-2020 21:09 — opgeslagen onder: , ,
Het RIVM en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en de rest die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen maken zich schuldig aan genocide. Dat is een Internationaal Misdrijf. Niemand hoeft te sterven aan Sars-cov-19 omdat er antivirale middelen bestaan die veilig, goedkoop en snel kunnen worden ingezet tegen Coronabesmettingen. Mensen die sterven aan Corona zijn vermoord door de behandeling. Dit is net als bij HIV en AIDS. Deze groep maakt zich tevens schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. Ook een Internationaal Misdrijf. En aan seksueel misbruik van minderjarigen. Mogelijk ook in rituele zin. De deelnemers aan deze misdrijven zijn en/of worden getraind in Deep Democracy door bedrijfsantropologen die cultuur interventies plegen.
Mordechay Krispijn jood van niks
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-07-2020 Laatste wijziging: 05-07-2020 22:13 — opgeslagen onder:
Er is veel irritatie door Viruswaanzin. Grote ergernissen over het optreden van jurist Jeroen Pols, Willem Engel en dat meisje Anne Zeven wat bijkans slaafs opdrachtjes uitvoert. Frontman Mordechay Krispijn gebruikt taal van de Corporate Tribe die doet denken aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Viruswaanzin imponeert als georganiseerde oppositie of het werk van liederlijke profiteurs. Mordechay Krispijn is een praatjesmaker die iedereen de afgrond in helpt met zijn flauwekul. Hij is compleet van het padje af. Viruswaanzin is zijn midlifecrisis.
De dictatuur slopen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-06-2020 Laatste wijziging: 29-06-2020 17:50 — opgeslagen onder: ,
Virus Waanzin en Maurice de Hond en ook anderen begrijpen niet zo goed hoe de actuele dictatuur alle middelen rechtens kan worden gesloopt. Dit komt omdat meeste mensen wel de gevolgen ervaren en geen zicht hebben op de personen die verantwoordelijk zijn voor het actueel terrorisme. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die in augustus 123 jaar bestaat. Dit is de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Iedereen wordt in het onderwijs voorgehouden dat Adolf Hitler en Adolf Eichmann de grote mannen waren terwijl nog grotere personen hen steunde en hun vrienden en bondgenoten waren.
Coronamaatregelen zijn staatsgreep
door J.L. de Kreek gepubliceerd 26-06-2020 Laatste wijziging: 25-06-2020 22:38 — opgeslagen onder:
De Coronamaatregelen zijn een goed voorbereide staatsgreep. De veiligheidsregio’s lijken hiervoor opgericht. Om onder omstandigheden bevoegdheden tot handhaving van openbare orde over te nemen van burgemeesters. De omstandigheid van de crisis is bewust bewerkstelligd door een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde (ambtelijke) misdaad. Er is nooit een medische reden geweest voor de Coronamaatregelen. De Coronmaatregelen maken de kwaal erger. Dit is bewust en opzettelijk. Dat is ook aan de hand in verband met HIV en AIDS. En de kinderbescherming. De Kinderbescherming en Covid-19 zijn in de handen van dezelfde pedofielen.
De slachtoffers van Deep Democracy
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-06-2020 Laatste wijziging: 19-06-2020 22:31 — opgeslagen onder: ,
In rap tempo worden bestuurders en boardrooms door veranderaars getraind in Deep Democracy. Deep Democracy wordt gepresenteerd als een model voor besluitvorming zonder slachtoffers. Niet alleen de term Deep Democracy is misleidend. Ook de negatieve gevolgen van Deep Democracy voor grote groepen mensen wordt gebagatelliseerd. Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikanen die het niet eens zijn met democratie omdat er nog altijd zoiets als racisme bestaat. Deep Democracy is proces psychologie. Het is uitgevonden door Arnold Mindell en kan worden gezien als een vorm van mind control. Arnold Mindell is natuurkundige. Hij heeft zijn studie psychoanalytica gevolgd in het instituut van Carl Jung.
Terroristen hacken Nederland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-06-2020 Laatste wijziging: 23-07-2020 22:41 — opgeslagen onder:
Vijandige strijders voeren een aanval uit op Nederland, de wereld en Europa. Deze strijd van een vijand die voor meeste mensen niet zichtbaar is wordt op alle fronten gevoerd. De onzichtbaarheid van deze vijand is dankzij diepgaand bedrog van de Nederlandse journalistiek en media over een groot aantal onderwerpen die een ieder bepaaldelijk aangaan. En waarbij waarheid en feiten cruciaal zijn. Nederland wordt overvallen door de terreurbeweging waaraan Geert Wilders en de Telegraaf deelnemen. Deze terreurbeweging ziet antisemieten als beste vrienden en trouwste bondgenoten. En werkt samen met georganiseerde misdaad.