U bent hier: Home / 2018 / December

Zoekresultaten voor deep democracy

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Generatie Zombie haalt diploma
door J.L. de Kreek gepubliceerd 28-03-2020 Laatste wijziging: 27-03-2020 22:22 — opgeslagen onder:
In 2020 heeft de eerste lichting van de Zombie-generatie het middelbare school diploma gehaald zonder examen te doen. Dit vindt plaats bij en tijdens de Corona-crisis. Door de leerlingen niet te toetsen op hun kennis van biologie zullen ze niet zien en begrijpen dat zij gruwelijk worden voorgelogen in verband met Corona. Ouders van de Zombie-generatie zijn blij en trots en willen het beste voor hun kroost. Toch houdt de oudere generatie kwaadaardig de mond over feiten waarmee het bekend is. De ouderen hebben hun diploma’s op eigen kracht gehaald. En voor Thierry Baudet is Corona een politiek spelletje.
Zionist oprichter SS
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-02-2020 Laatste wijziging: 26-02-2020 22:07 — opgeslagen onder:
Een groepje miesgassers bestaande uit journalisten, de Zionisten, de Christenheid en hun media weigeren de echte geschiedenis van de Holocaust mee te delen aan het publiek. De echte geschiedenis van de holocaust staat op www.holocaustles.nl. Zionisten voeren oorlogshandelingen uit om te bewerkstelligen dat autoriteiten de feiten niet erkennen. Waaronder begrepen het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden. Het strijdplan der Zionisten is geschreven door de helden van Geert Wilders. En omvat opdelen van de EU, segregatie van minderheden, de volgende Holocaust en wereldmacht voor het Syndicaat waaraan het Wereldhuis van de familie Rothschild leiding geeft.
Het rechts extremisme van Esther van Fenema
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-02-2020 Laatste wijziging: 18-02-2020 21:06 — opgeslagen onder:
Arts, psychiater, columnist en politicus Esther van Fenema vertelt in de Telegraaf dat haar man deelneemt aan de PVV. Esther van Fenema ziet bij de PVV bevlogen mensen die opkomen voor de menselijke maat in zorg, onderwijs en veiligheid. Volgens Esther van Fenema stellen PVV’ers misstanden aan de orde en zijn hun opvattingen soms moeilijk. Esther van Fenema is bij de PVV nog nooit iets tegengekomen dat duidt op extreemrechtse sympathieën. Esther van Fenema schrijft voor de site van Bert Brussen. Bert Brussen verwacht van de schrijvers op zijn site dat ze niks schrijven over de actuele genocide op Semieten in Irak.
Cursus Joden herkennen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-02-2020 Laatste wijziging: 17-02-2020 11:27 — opgeslagen onder: ,
Tegenwoordig met al die Zionistische clowns is voor de leek moeilijk onderscheid te maken tussen wie Jood is en wie niet. Vroeger was de neus maatgevend. Tegenwoordig ligt dit gevoelig. Joden zijn personen die de Drie Eden handhaven. Joden zijn mensen die op geen enkele wijze streven naar enige Joodse Staat. Joden zijn het best te herkennen aan hun standpunten en beweringen over Israël, het Zionisme en de rechten van Palestijnen. Keppeltjes, sjoelgang, Chanoeka, thora’s en dergelijken zegt helemaal niks. Dat is merendeel vorm zonder inhoud. Joodse Zionisten of Zionistische Joden bestaan niet. En hebben nooit bestaan.
Terroristen 9/11 zijn overal
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-02-2020 Laatste wijziging: 14-02-2020 16:03 — opgeslagen onder: ,
Deelnemers aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn overal. Vooral in de journalistiek en media. Sinds kort blijkt ook de Nederlandse Orde van Advocaten te zijn besmet door deze terreurbeweging. De Nederlandse Orde van Advocaten weigert mee te werken aan de inschrijving van juristen als advocaat wanneer zij stellen en beweren dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dit blijkt uit de uitspraak van het Hof van Discipline van de Orde van Advocaten van 10 februari 2020.
Journalisten en hun verantwoordelijkheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 01-02-2020 Laatste wijziging: 31-01-2020 22:50 — opgeslagen onder:
In de Telegraaf roept een antropoloog journalisten op hun verantwoordelijkheid te nemen. Deze antropoloog traint boardrooms en bestuurders in Deep Democracy. Deep Democracy is een antidemocratische beweging met een duidelijke hiërarchie, peer to peer beïnvloeding en krachtige rituelen. De ontwikkelaars van Deep Democracy zijn Amerikaanse natuurkundigen die zich dom houden over de 9/11-feiten, en hun methode voor verandering hebben ontwikkeld in het instituut van de psychoanalyticus die in de jaren dertig van vorige eeuw samenwerkte met de enabelers van de Holocaust voor vorming van het beeld wat mensen hebben van Joden. De zogenaamde archetypes.
Psychiaters zonder schaamte
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-01-2020 Laatste wijziging: 19-01-2020 22:12 — opgeslagen onder:
De psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema hebben geen enkele schaamte. Deze initiators van het Depressiegala verlenen bewust of niet ondersteuning aan de georganiseerde misdaad in de zorg. Niet alleen zij maken zich hieraan schuldig. Ook personen waarmee zij samenwerken zeggen “ja” tegen de georganiseerde misdaad in de zorg. De jeugdhulp in Nederland is een criminele organisatie wat zich van de misstanden bewust opzettelijk schuldig maakt een gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel.
Bram Bakker streng straffen
door J.L. de Kreek gepubliceerd 18-01-2020 Laatste wijziging: 17-01-2020 22:46 — opgeslagen onder: ,
Het Openbaar Ministerie zou moeten overwegen arts en psychiater Bram Bakker streng te straffen als oplossing voor de grote maatschappelijke problemen die hij veroorzaakt met zijn mening over Hiv en Aids. Bram Bakker die het gezicht is van Stichting Geen Doofpot is bij herhaling onderbouwd met documenten er op gewezen dat objectief bewijs van de aanname dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt niet bestaat. Zelfs de nomenclatuur verraadt de afwezigheid van oorzakelijk verband omdat AIDS een syndroom en Hiv een virus is. En syndromen niet door een virus worden veroorzaakt. De ontdekker van Hiv zegt zelf dat co-factoren verantwoordelijk zijn voor AIDS.
Europa wordt slachtveld
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-12-2019 Laatste wijziging: 14-12-2019 22:22 — opgeslagen onder:
Omdat journalisten doelbewust objectieve bronnen onttrekken aan het oog van het publiek zien en begrijpen meeste mensen de voorbereidingen niet die worden getroffen om van Europa een slachtveld te maken. Journalisten en hun media spelen een hoofdrol in verband met de voorbereidingen op de Eerste en de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De Holocaust is heel anders bewerkstelligd dan meeste mensen denken. De grote initiators worden tot op de dag van vandaag op een voetstuk geplaatst door de gemiddelde journalist.
De vrienden van Rothschild
door J.L. de Kreek gepubliceerd 06-12-2019 Laatste wijziging: 11-12-2019 11:57 — opgeslagen onder:
Volgens goed ingewijde bronnen bij the Sun hebben de vrienden van Rothschild staan roddelen over Donald Trump. Trudeau, Johnson, Marcon en Rutte vertellen elkaar sprookjes over the Donald tijdens de Navo-top in Londen. Donald Trump komt tenminste zijn verkiezingsbeloftes na. Behalve dan zijn belofte de aanslagen in de VS 11 september 2001 opnieuw te onderzoeken. De wereldleiders dienen Donald Trump daaraan te herinneren als de Verenigde Staten van Amerika echt de bondgenoten zijn die onze leiders zeggen dat ze zijn. Dan moet Donald Trump van alle support worden voorzien om onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen 11 september 2001 te bewerkstelligen.