U bent hier: Home / Beatrice de Graaf lui en slecht

Beatrice de Graaf lui en slecht

by J.L. de Kreek — last modified 21-10-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Terrorisme-deskundige Beatrice de Graaf is een luie en slechte vrouw aan de top. Professor Beatrice de Graaf van de ChristenUnie loopt voorop als het gaat om het verspreiden van nepnieuws in verband met terrorisme. Dit is niet verwonderlijk want de politieke vereniging waarvan zij prominent lid is maakt zich al meer dan 17 jaar schuldig aan Christenterrorisme in Moslimlanden. Beatrice de Graaf zegt in een interview in de Volkskrant 19 oktober 2018 dat ze er altijd voor gezorgd heeft dat ze qua kennis een voorsprong had.

Dit kan niet anders betekenen dan dat Beatrice de Graaf weet dat ze de feiten en omstandigheden liegt. Beatrice de Graaf heeft een razendsnelle ontwikkeling meegemaakt van muurbloempje tot uitblinker. Beatrice de Graaf is historicus. De documenten openbaren waaruit blijkt dat de agenda van het internationaal terrorisme is geschreven door een journalist die tot op de dag van vandaag op een voetstuk wordt geplaatst door de Volkskrant doet ze niet. Over de aanslagen in de VS 11 september 2001 vertelt ze de officiële leugens. Expliciteren dat ISIS is opgericht door the Coalition of the Willing doet ze ook niet.

Beatrice de Graaf vertelt steeds net niet die feiten en omstandigheden die zicht geven op de grote spelers die de agenda van het internationaal terrorisme bepalen terwijl ze de informatie tot haar beschikking heeft. Dit is zuiver onwil die haar is ingegeven door de Christendogmatiek waarin ze is opgegroeid en waaraan ze middels het lidmaatschap van de ChristenUnie mede vorm geeft.  De ChristenUnie heeft statutair vastgelegd dat de ChristenUnie haar politieke principes baseert op de Bijbel, Gods geïnspireerde en gezaghebbende Woord.

Het vergt niet heel veel Bijbelstudie te zien en begrijpen dat de ChristenUnie handelt in strijd met de eigen doelstellingen want de Bijbel onderwijst dat Politiek het werk is van Satan en dat religieuzen in de Politiek de Grote Hoeren zijn die het Beest (de Politiek) berijden. Het politieke principe van de Bijbel is dat gelovigen niet aan politiek doen. Bovendien, en dat laat helemaal duidelijk de gemakzucht van Beatrice de Graaf en de ChristenUnie zien: de Bijbel bewijst dat Jezus Christus niet is gestorven. Beatrice de Graaf en de ChristenUnie geloven de Apostelen die verschrikt van vrees en angst dachten een geest te zien. Wat de Profeet zegt over dat Hij niet zal sterven wordt gewoon genegeerd door Beatrice de Graaf want zij is gelovig en historicus.

Share |

Permalinks