U bent hier: Home / Deep Democracy voedt criminaliteit

Deep Democracy voedt criminaliteit

by J.L. de Kreek — last modified 07-04-2019 06:00
Opgeslagen onder:

In Nederland zijn sociaal psychologen en cultureel antropologen actief die Deep Democracy onderwijzen aan leiders, bestuurders, veranderaars, consultants, managers, trainers, coaches, systemische werkers, ecologen van onder andere de georganiseerde misdaad in de zorg. Deep Democracy is the big time roletheorie voor tegenwoordige Nazi’s en racisten. Deep Democracy is ontwikkeld door Amerikaanse systemisch denkende systeemdenkers die zijn getraind in het instituut van Carl Jung. Deze Amerikanen zijn zeer goed ingevoerd in de natuurkunde. En verhullen doelbewust de ware toedracht van het instorten van de torens van de Twin Towers. Voorts verhullen zij dat Carl Jung persoonlijk partner was van de Nazi’s.

De Nazi’s zijn opgericht te Basel 1897. In de tijd van Carl Jung. Niet ver van het instituut van Carl Jung vandaan. De correspondentie van Carl Jung met grote Nazi-leiders is gewoon openbaar. De man die Deep Democracy heeft bedacht beweert Joods te zijn. Ook andere trainers van Deep Democracy beweren Joods te zijn.  Antisemitische stereotypen bevestigend door te stellen dat hun “checklist is impact, lol en geld”. Ook dragen zij de achternaam van de vriendin en latere echtgenote van Adolf Hitler. Deep Democracy is antidemocratisch. Bedoeld als vervanging van democratie voor de internationale gemeenschap. De trainers van Deep Democracy onderwijzen sjamanisme, rituelen, aristocratie en verandering. De facilitators van Deep Democracy zijn de terroristische organisatie behulpzaam die verantwoordelijk is voor de voortbouwende Jodenvervolging.

Trainers van Deep Democracy faciliteren tevens de grootschalige mensenhandel en kindermisbruik van de jeugdhulp. En -als de theorie van Wim Dankbaar waarheid is- de cover up van de moord op Marianne Vaatstra. Deep Democracy belooft besluiten zonder te verliezen. En sluit de slachtoffers van de Corporate Tribe uit van mededinging. Deep Democracy is een criminele mindfuck van Amerikanen die bereidwillig de beweging gedienstig zijn die verantwoordelijk is voor de chaos in de wereld. De trainers van Deep Democracy brengen daarin zogenaamd orde. En nodigen de onderdrukker uit om mee te beslissen. Dan is the whole system in the room. Deep Democracy onderwijst hoe zware misdrijven uit het zicht van het grote publiek gehouden kunnen houden. Deep Democracy volgt het conflictmodel voor oplossingen. Deep Democracy vergroot tegenstellingen. Deep Democracy slijpt het democratisch meerderheidsbesluit naar de hand van de terroristische of criminele minderheid. Deep Democracy maakt misbruik van mindermachtigen.

Deep Democracy is een manier om te kijken naar groepen, het is een zienswijze, het onderzoekt de bovenstroom en de onderstroom in groepen. Tegelijk is het een praktische methode om tegenstellingen te gebruiken als start voor een zogenoemd creatief proces. Tegenstellingen dienen voor Deep Democracy als proces op het moment dat iemand iets wil zeggen wat niet kan. Zoals bijvoorbeeld 'antisemitisme is cool' of 'apartheid moet'. Volgens Deep Democracy ontstaat het meest creatieve proces of innovatieproces als er afwijkende meningen mogen zijn. Dat wat volgens Deep Democracy gezegd moet worden moet volgens Deep Democracy gezegd kunnen worden, en heel vaak is dat niet zo volgens Deep Democracy. Volgens Deep Democracy ontstaat er een diep democratisch proces als dat wel kan. En wordt de wijsheid van de minderheid benut. Trainers van Deep Democracy beweren anders te kijken. Zij maken vreemd wat normaal is en normaal wat vreemd is.

Deep Democracy is toegepast in Zuid Afrika op weg naar democratie om de wijsheid van de met apartheid vergiftigde blanke minderheid tegen de wil van het democratische meerderheidsbesluit te laten meewegen in de besluitvorming en geschillen beslechting. De trainers van Deep Democracy zijn managers en bouwers van Corporate Tribes. Door hun theorieën over muren -zoals die van Trump- imponeren zij als gettomanagers. De klanten van de trainers van Deep Democracy zijn onder andere ambtenaren in de jeugdhulp waarvan bij hun slachtoffers bekend is dat deze organisatie als ware Gestapo structureel kinderen misbruikt en mishandelt voor geld. De trainers van Deep Democracy bezitten een oppervlakkige kijk op de wereld. Tevens miskennen zij met gevoel voor theater hun hoofdrol op het toneel van het internationaal terrorisme, de mensenhandel, georganiseerde misdaad, het racisme en de Jodenhaat. Voor leerlingen van Deep Democracy is het goed eerst een cursus strafrecht te volgen voor begrip van het normatieve kader zoals dit in Nederland democratisch is bepaald.

Share |

Permalinks