U bent hier: Home / 2019 / April

Zoekresultaten voor "Deep Democracy"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

117 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Zionisten eigenlijk Katholieken
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-07-2023 Laatste wijziging: 18-07-2023 20:33 — opgeslagen onder:
Het zionisme is geworteld in de ouderwetse Katholieke kruisvaarten op weg naar Jeruzalem. Zionisme is eigenlijk Katholicisme. Met kerstboom en al. Met Jodendom of een andere godsdienst heeft het niks te maken. In het zionisme is niks terug te vinden van de leerstellingen van het Jodendom of de aspiraties van zijn biechtvaders. Zionisten handhaven niet eens de meest basale kernwaarden van het Jodendom. Joden zijn personen die de Drie Eden handhaven. De zionisten strijden al meer dan 125 jaar actief tegen assimilatie van Joden. Na de Franse Revolutie ging het zeer goed met het Joodse volk in West Europa. Het antisemitisme was welhaast volledig verdampt. Overal werd gelijke behandeling ingevoerd en gehandhaafd. De zionisten hadden daaraan een broertje dood omdat de mensenrechten klinisch waren en niet ingevoerd uit broederlijk gevoel met de Joden.
Complotdenkers frustreren oplossing Coronacrisis
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-04-2022 Laatste wijziging: 19-04-2022 22:27 — opgeslagen onder:
De complotdenkers van Viruswaarheid hebben weer een rechtszaak verloren. En complotdenker Patrick Savalle is misschien wel de grootste sta in de weg van de oplossing van de Coronacrisis. Hij staat daarin niet alleen. Hij werkt daarvoor samen met Mordechai Krispijn en Anna Zevens. Het Covidstelletje van de crisis. De groep van Patman zoals Patrick Savalle zich al jaren noemt op het wereld wijde web is ermee bekend dat de Coronamaatregelen kwalificeren als terrorisme en massamoord. Er kan zelfs worden gesproken van genocide en misdaden tegen de menselijkheid. Ze zeggen het zelf. The Army Of Love zoals het duo Mordechai Krispijn en Anna Zeven heet verspreidt via hun Telegram-account een video waarin een veronderstelde deskundige verklaart dat Covid19 een bio-wapen is.
Terroristisch oogmerk Viruswaarheid
door J.L. de Kreek gepubliceerd 31-01-2022 Laatste wijziging: 30-01-2022 22:04 — opgeslagen onder:
Viruswaarheid strijdt tegen het systeem. Dat blijkt uit uitlatingen van mr. Jeroen Pols en Willem Engel. Respectievelijk de jurist en frontman van de beweging tegen het “regiem”. Het systeem in Nederland is het gevolg van de Franse Revolutie, Jean-Jacques Rousseau en de Verlichting. Het Nederlandse systeem is de Trias Politica. Scheiding der machten. De rechterlijke macht is onafhankelijk. Dit systeem is niet het probleem. Dit is een goed systeem wat dient te worden gehandhaafd. Niet handhaven van het systeem bij en tijdens veranderingen kan wijzen op terrorisme. Misbruik van het systeem is de issue.
Openbaar Ministerie moet optreden
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-01-2022 Laatste wijziging: 18-01-2022 22:17 — opgeslagen onder:
Ruim tien jaar reeds wordt gewerkt aan het geven van zicht aan het Openbaar Ministerie op de feiten die bewijzen dat in Nederland een beweging actief is die statelijk acterend strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. De Politie, de Kinderbescherming, de zorg en bestuurders en boardrooms worden getraind in de werkwijze van deze beweging die eufemistisch Deep Democracy wordt genoemd. Deze beweging bedriegt de Rechtspraak met terroristisch oogmerk om de beweging straffeloos de misdrijven te laten plegen. Sinds juni 2012 dreigt het openlijk met terrorisme. De Telegraaf neemt vanaf 1922 deel. Deze beweging is opgericht door journalisten die tevens de grondleggers zijn van de leugenpers.
Terroristen bepalen openbare orde
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-01-2022 Laatste wijziging: 08-01-2022 22:19 — opgeslagen onder:
De nationale en internationale openbare orde worden bepaald door terroristen in het openbaar bestuur, het bedrijfsleven, de journalistiek en media. Deze terroristen werken samen met georganiseerde ambtelijke misdaad. Deze georganiseerde misdaad wordt getraind in acceptatie van de terroristische verandering door antropologen. Dit wordt eufemistisch Deep Democracy genoemd. Deep Democracy is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering van de beweging die zit achter de Coronacrisis, 9/11 en de Jodenvervolging. Al het grote geweld in Europa sinds 1895 is het werk van een door journalisten geleidde en bestuurde beweging. Vandaag de dag bedreigen deze journalisten de Rechtspraak met terroristisch oogmerk om strafvervolging te ontlopen.
Kwartiermakers Covid-tribunaal gezocht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 03-01-2022 Laatste wijziging: 03-01-2022 17:22 — opgeslagen onder:
30 maart 2020 is schriftelijk aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie in verband met internationale en terroristische misdrijven middels Coronamaatregelen. Deze aangifte is aangevuld en bevat inmiddels zo’n 2.500 pagina’s documenten en bijpassende weergave van feiten en strafrechtelijke analyses. Dat het Openbaar Ministerie nog niet heeft ingegrepen komt naar alle waarschijnlijkheid omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen om niet op te treden.
Massamoordenaars in de zorg
door J.L. de Kreek gepubliceerd 22-12-2021 Laatste wijziging: 21-12-2021 22:15 — opgeslagen onder: ,
In de zorg is een relatief grote groep massamoordenaars actief. Deze groep bestaat uit specialisten en bestuurders. Zij worden door corporate antropologen getraind in Deep Democracy en verandering. Deelnemers aan deze internationaal optredende groep moordenaars zijn tevens actief bij het World Economic Forum tijdens voorbereidingen op de actuele coronacrisis. In de zorg in Nederland zijn ook kindermisbruikers actief. Ook zij worden getraind in Deep Democracy. Door dezelfde corporate antropologen. Zij misbruiken wet en regelgeving en het vertrouwen wat in hen wordt gesteld voor het begaan van massamoord en het bevorderen van niet democratische veranderingen op weg naar aristocratisch wereldmacht voor de UBO van the Great Reset.
Coronacrisis is coup d'état
door J.L. de Kreek gepubliceerd 12-12-2021 Laatste wijziging: 11-12-2021 22:20 — opgeslagen onder: ,
De Coronacrisis is de voortzetting van de counter-revolutie van industriëlen tegen de Franse Revolutie die zij augustus 1897 officieel statelijk acterend zijn begonnen samenwerkend met bekende journalisten en hun media met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en het gehele Joodse volk uit te roeien. De Nationale Recherche is al in 2009 verwittigd in verband met de voorbereidingen op de actuele crisis die toen al waren geconstateerd.
Coronamaatregelen = Jodenvervolging
door J.L. de Kreek gepubliceerd 31-10-2021 Laatste wijziging: 31-10-2021 09:08 — opgeslagen onder: ,
Rabbijn Tamarah Benima heeft gelijk. De beweging die achter de Coronamaatregelen zit heeft ook WOII en de Holocaust bewerkstelligd. Ziekenhuisregio's, het RIVM, ziekenhuisdirecteuren, bestuurders, boardrooms worden getraind door de tegenwoordige Bruinhemden. Vrolijke dames met pumps en lipstick in plaats van uniform ‘braun’. De Bruinhemden van vroeger hebben hun totem verplaatst en voeren tegenwoordig blauw als kleur. Ze identificeren zich als de ‘Corporate Tribe’. En promoten ‘Deep Democracy’. De beweging die achter de Holocaust zit wordt geleid door journalisten en Zionisten. Adolf Eichmann was Zionist. Adolf Hitler was de uitvoerende macht der Zionisten. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Zionistische volunteers van onder andere Betar. Geronseld in Joodse getto’s waar ze de orde bewaarde. Betar kampeerde al in 1933 in Auschwitz.
Verhaal van Lisa is hoax
door J.L. de Kreek gepubliceerd 13-10-2021 Laatste wijziging: 12-10-2021 22:52 — opgeslagen onder: ,
Klokkenluider Huig Plug helpt helemaal niemand. Hij redt geen enkel kind. Complotdenkend gedacht is het Verhaal van Lisa een hoax van mr. Joris D. en zijn vrienden tegen de ontmaskering van de criminele pedo-elite die zich schuldig maakt aan structureel sadistisch kindermisbruik. Ga na. Het Verhaal van Lisa wordt verteld door de ex van een vriend van Joris D. en is als eerste openbaar gemaakt door een journalist van de publieke omroepen. In het algemeen zijn journalisten leveranciers van nepnieuws, desinformatie en valse feiten. Zie 9/11 en zo. Journalisten verdienen geld met liegen. Bij de Publieke Omroepen zijn het helemaal ongelofelijke beroepsleugenlaars want ze worden allemaal betaald door dezelfde begroting van politici die de deksel op de pedo-doofpot houden.