U bent hier: Home / 2019 / April

Zoekresultaten voor "großer Vershonungsausklang"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

25 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Helden Wilders initiators Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-06-2019 Laatste wijziging: 24-06-2019 21:24 — opgeslagen onder: ,
Ruim vóór de Eerste Wereldoorlog in 1895 lobbyde de held van politicus Geert Wilders voor het bewerkstelligen van Jodenvervolging in Europa en een Holocaust op zes miljoen weerloze mensen. Persoonlijke gesprekken tussen baron Edmond Rothschild en de held van Wilders, die door de held van Wilders zijn opgeschreven in zijn dagboeken, tonen aan dat de held van Wilders in 1895 behulpzaam was bij en tijdens pogroms op Joden in Oost Europa. De held van Wilders is van mening dat Joden sprookjes verteld moet worden. Ook wil de held van Wilders dat Joden op elkaar schieten. Tevens vindt de held van Wilders dat Joden “demoliert worden müssen”.
Holocaust kruistocht Israël
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-01-2019 Laatste wijziging: 14-01-2019 12:02 — opgeslagen onder: , ,
De Holocaust is het werk van Israël. Vereniging Erez Israël om precies te zijn. Een organisatie van antisemieten die de Joodse identiteit hebben gestolen om de Joden ermee te verdukken. Van oudsher wordt met de tekens ISRAEL de Joodse mensen bedoeld. ISRAEL is de naam van de Joden. Niet het onderscheidingsteken van een natie of een vereniging. Van ISRAEL wordt verwacht dat het de Drie Eden handhaaft. Zionisme staat haaks op de normen en waarden van het Jodendom.
Holocaustontkennen voor Dummies
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-05-2019 Laatste wijziging: 02-05-2019 17:31 — opgeslagen onder:
De Shoah een Holocaust noemen is een gotspe. Het impliceert dat de Joden het offer vrijwillig hebben gebracht. De bedenker van de term Holocaust is de beroemde Nobelprijswinnaar Eli Wiesel die voor zijn dood erkende dat hij die term ongelukkig heeft gekozen. Overigens lijkt het verhaal van Eli Wiesel dat hij kampslachtoffer zou zijn een leugen. Er blijken relatief veel personen te liegen over hun zogenaamde kampverleden. Ook zijn er geen zes miljoen Joden vergast of anderszins vermoord. Daarvan is geen enkel bewijs. Er is wel spijkerhard bewijs dat de Zionisten marcherend naar Zion een Holocaust op zes miljoen Joden hebben willen bewerkstelligen.
Israël voert oorlog
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-07-2019 Laatste wijziging: 24-07-2019 19:21 — opgeslagen onder: ,
Israël voert sinds de oprichting te Basel 1897 militair en anderszins oorlog tegen verwoesting door de Franse Revolutie van vermeende erfelijke en verworven rechten en ter bescherming van de schatkisten van de familie Rothschild tegen de mensen die nog niet alles weten. Om naoorlogse doelen te realiseren bedreigt en bedriegt Israël onderdelen van de Staat der Nederlanden om gelijk te krijgen. En om personen van Joodse komaf die de Zionistische grondslag van de Holocaust blootleggen te vervolgen en veroordelen. Journalisten van links tot rechts in de Nederlandse media zijn volgers van deze vreemde krijgsmacht die sinds oprichting 121 jaar geleden de internationale dynamiek domineert.
Jodenvervolging traditie Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-12-2018 Laatste wijziging: 18-12-2018 22:43 — opgeslagen onder: ,
De Jodenvervolging is de voortbouwende traditie der Zionisten. De Zionisten hebben de Jodenvervolging van 1940-1945 al in 1897 bedacht. Dat noemde zij het Bazeler program. De leider van de Zionisten was toen journalist Theodor Herzl. Deze journalist heeft te Parijs 8 juni 1895 de Holocaust bedacht. Hij noemde dit toen “Großer vershonungsausklang”. Hij spiegelde zijn plannen voor terrorisme aan profetieën uit Ezechiël. De beweging van Herzl is nog altijd zeer actief. En zit meest waarschijnlijk achter de aanslagen in de VS 11 september 2001. En mogelijk achter de aanslag op de MH17.
Journalisten en Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-06-2018 Laatste wijziging: 19-06-2018 20:50 — opgeslagen onder: ,
Het is begrijpelijk dat de journalistiek kennelijk doelbewust leugens verkondigt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust want een groep journalisten en schrijvers is het creatieve brein. Deze ‘corporate tribe’ overheerst nog altijd de media en domineert de mening in het publiek debat. Ondanks jaren lange goed onderbouwde publicaties over de Zionistische grondslag van de Holocaust is er nog altijd bij de Telegraaf Media Groep, van GeenStijl bijvoorbeeld, geen medewerker die openbaart dat inderdaad journalist Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1897 de Holocaust heeft bedacht.
Journalisten regisseurs Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-09-2019 Laatste wijziging: 03-09-2019 19:09 — opgeslagen onder: ,
Alles met betrekking tot de Holocaust is van te voren bedacht en gedetailleerd voorbereid door journalisten. Van de idee van journalist Theodor Herzl te Parijs 8 juni 1895 voor een "großer Vershonungsausklang” tot en met de publicaties van journalist Ze'ev Jabotinsky en de naoorlogse documentaires over Buchenwald en andere concentratiekampen door Amerikaanse cineasten en de boeken van journalist Loe de Jong en het actuele werk van onder andere journalist Saskia Belleman en journalist Wierd Duk van de Telegraaf is de toneelschikking van de journalistiek op weg naar wereldheerschappij voor de familie van de patroon van de journalistieke held van Geert Wilders.
Notre Dam = Hoax
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-04-2019 Laatste wijziging: 21-04-2019 09:43 — opgeslagen onder:
De Notre Dam zelf is de Hoax. De brand is echt. De Notre Dam is Katholiek. Zonder een kwaad woord te schrijven over Christenen: Katholicisme is het geloof van Satan. In het zogenaamd vrije westen geloven mensen in Christenheid. Het verschil met Christendom is het volgen van Jezus Christus. Jezus Christus is misschien wel de belangrijkste profeet. Voor alle volkeren van Gd. Niemand leest de Bijbel zoals het is geschreven. Iedereen gelooft wat Paulus en de apostelen daarover beweren. Afgedwongen met kerstening en kruistochten. Frankrijk is ouderwets op Tour de Catholique. De brand in de Notre Dam is net als die in de Al Aqsa Moskee aangestoken door Jehova. Gd houdt niet van kerken en hun organisaties.
Oorlog in Jodenland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-12-2018 Laatste wijziging: 16-12-2018 19:58 — opgeslagen onder: ,
De Nazi’s hebben bezit genomen van Jodenland. En roeien de Semieten uit. Meeste mensen denken dat Joden ook Zionisten zijn. Dit is verkeerd gedacht. Joden zijn Joden. Zionisten zijn Nazi’s. Het geschiedenisonderwijs in Europa is door en door corrupt. Ten gevolge van terrorisme gerelateerd bedrog van Zionisten, journalisten, historici en andere deskundigen. De Jodenvervolging van 1940-1945 is bepaald door de beweging van Herzl. Bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Sokolov en Kaplan -literaire hoofdpersonen van schrijver Leon de Winter- zijn in 1934 de voortrekkers van de Endlösung.
Protocollen van Zion zijn écht
door J.L. de Kreek gepubliceerd 08-09-2019 Laatste wijziging: 07-09-2019 18:24 — opgeslagen onder:
De Protocollen van Zion zijn écht. Digitale kopieën van de authentieke opschrift gestelde verslagen van de openbare vergaderingen der Zionistische Congressen van 1897 tot en met 1935 zijn te vinden op holocaustles.nl. Deze protocollen bewijzen onweerlegbaar dat de Zionisten bij en tijdens de oprichtingsvergadering te Basel 1897 de mensenrechten voor de Joden eenzijdig hebben ontbonden de Joden verachtend als bedelaars. Dat Zionisten volop de Nazi’s steunde blijkt evident uit de protocollen van de Zionistische Congressen te Basel 1933 en Luzern 1935. Het Naziregiem was uitvoerende macht van de Zionistische Congressen op weg naar de gewapende conflicten van vandaag.