U bent hier: Home / 2019 / April

Zoekresultaten voor "großer Vershonungsausklang"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

25 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Antisemitisme journalist Chris Klomp
door J.L. de Kreek gepubliceerd 15-10-2019 Laatste wijziging: 14-10-2019 20:39 — opgeslagen onder: , ,
Journalist Chris Klomp beweert tegenover zijn publiek dat op onderhavige site journalisten en Joden de schuld krijgen van de Holocaust. Daarmee laat journalist Chris Klomp in zijn antisemitische hart kijken. Het geeft goed aan dat en hoe journalist Chris Klomp valse feiten als waarheid verspreidt. Tegelijk faciliteert hij daarmee de strijd van de journalistiek tegen de Joden. Op hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl wordt zorgvuldig en gedetailleerd aangetoond dat journalisten en Zionisten verantwoordelijk zijn voor de Holocaust. En dat Joden geen Zionisten zijn.
Zionisten zitten achter Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-09-2019 Laatste wijziging: 26-09-2019 18:09 — opgeslagen onder: , ,
Westerse versies van gebeurtenissen en recente geschiedenis blijken vaak grotendeels doelbewust gelogen. Aan deze vorm van terrorisme gerelateerd bedrog nemen journalisten, schrijvers en historici deel. In verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is veel van wat iedereen weet gebaseerd op het werk van journalist Loe de Jong. Ook andere journalisten dragen opzettelijk bij aan de gelogen versies van gebeurtenissen en recente geschiedenis. Iedereen kent natuurlijk de aanslagen in de VS 9/11. En de leugens in verband met Hiv en AIDS en met betrekking tot CO2. Dat het algemeen Holocaustonderwijs is besmet met terrorisme gerelateerd bedrog is minder bekend.
Vorst der Zionisten opdrachtgever Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 25-02-2019 Laatste wijziging: 24-02-2019 21:12 — opgeslagen onder: ,
De Zionisten zijn een organisatie rond een familie industriëlen waarvan bekend is dat zij in ieder geval sinds het Heilige Romeinse Rijk willen heersen als koninklijke familie over alle Joden. De Joden denken daarover anders. En voelen zich onderworpen aan de Vorst der Zionisten die in de dagboeken van de held van Geert Wilders ook genoemd wordt als Eerste Prins of the Doge. Deze familie industriëlen is de familie Rothschild. Pleinen, straten en boulevards in hun aanstaande Koninkrijk zijn reeds naar hen vernoemd. Om de Kroning naderbij te brengen hebben de vazallen van de Kroon van Zion de aanslagen in de VS bewerkstelligd 11 september 2001. De familie Rothschild is eigenlijk Katholiek.
Zionisten sponsors Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 19-09-2019 Laatste wijziging: 18-09-2019 21:32 — opgeslagen onder: , ,
Dat de Zionisten volop de Holocaust hebben gesponsord kan makkelijk blijken uit de publicaties van de helden van Geert Wilders. In 1899 hadden de Zionisten al een miljard Franse Franken gestoken in hun ‘Endlösung der Judenfrage’. Dat Adolf Hitler de uitvoerende macht was van de statelijk acterende algemene vergadering van Vereniging Erez Israël blijkt in welhaast een oogopslag uit de authentieke protocollen van de Zionistische Vergaderingen van 1935. Ach en wee klagen de Zionisten over het oplaaiend antisemitisme deze plaag doelbewust bewerkstelligend met hun wereldwerk
Auschwitz is jodenmop
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-02-2019 Laatste wijziging: 05-02-2019 10:25 — opgeslagen onder:
De plaats waar het concentratiekamp Auschwitz is opgetrokken draagt de naam Oswiecim. Auschwitz is de naam die de stichters van het kamp daaraan hebben gegeven. Dit waren Zionisten werkend aan de uitvoering van de großer Vershonungsausklang die hun grote Zionistische leider Theodor Herzl in zijn dagboeken in 1895 en correspondentie aan het wereldhuis van de familie Rothschild voorzien had als passend sluitstuk van de Endlösung die ook uit zijn brein is ontsproten.
De oorlog van Israël
door J.L. de Kreek gepubliceerd 27-12-2018 Laatste wijziging: 26-12-2018 22:03 — opgeslagen onder:
De zogenaamd Joodse Natiestaat is officieel opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 als vereniging Erez Israël. De organisatie opereerde onmiddellijk statelijk en militair met het oorlogsdoel het wereldbestuur te onderwerpen aan het gezag en de macht van de familie Rothschild. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001, en de anti-islam uitingen van Geert Wilders, en de leugens van de journalistiek, en mogelijk de aanslag op de MH17 zijn ook de oorlog van Israël om de mensheid aan zich ondergeschikt te maken.
Journalisten regisseurs Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-09-2019 Laatste wijziging: 03-09-2019 19:09 — opgeslagen onder: ,
Alles met betrekking tot de Holocaust is van te voren bedacht en gedetailleerd voorbereid door journalisten. Van de idee van journalist Theodor Herzl te Parijs 8 juni 1895 voor een "großer Vershonungsausklang” tot en met de publicaties van journalist Ze'ev Jabotinsky en de naoorlogse documentaires over Buchenwald en andere concentratiekampen door Amerikaanse cineasten en de boeken van journalist Loe de Jong en het actuele werk van onder andere journalist Saskia Belleman en journalist Wierd Duk van de Telegraaf is de toneelschikking van de journalistiek op weg naar wereldheerschappij voor de familie van de patroon van de journalistieke held van Geert Wilders.
Antisemitisme schuld Zionisten
door J.L. de Kreek gepubliceerd 14-12-2018 Laatste wijziging: 14-12-2018 11:38 — opgeslagen onder:
De Zionisten klagen steen en been dat het antisemitisme toeneemt in Europa. Negen van de tien Joodse EU-burgers ervaren toename van antisemitisme. Dat dit precies de bedoeling is van de Zionisten wordt vakkundig doodgezwegen door de Zionisten en hun vrienden in de journalistiek en media. Meeste mensen wanen over Zionisme. Zionisme is de ideologie van de beweging van Herzl. De beweging van Herzl heeft het Bazeler program vastgesteld te Bazel 1897. Dit programma heeft de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. En de Holocaust uitbesteed aan de beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten.
Oorlog in Jodenland
door J.L. de Kreek gepubliceerd 17-12-2018 Laatste wijziging: 16-12-2018 19:58 — opgeslagen onder: ,
De Nazi’s hebben bezit genomen van Jodenland. En roeien de Semieten uit. Meeste mensen denken dat Joden ook Zionisten zijn. Dit is verkeerd gedacht. Joden zijn Joden. Zionisten zijn Nazi’s. Het geschiedenisonderwijs in Europa is door en door corrupt. Ten gevolge van terrorisme gerelateerd bedrog van Zionisten, journalisten, historici en andere deskundigen. De Jodenvervolging van 1940-1945 is bepaald door de beweging van Herzl. Bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Sokolov en Kaplan -literaire hoofdpersonen van schrijver Leon de Winter- zijn in 1934 de voortrekkers van de Endlösung.
122 jaar Zionistisch terrorisme
door J.L. de Kreek gepubliceerd 29-08-2019 Laatste wijziging: 31-08-2019 16:42 — opgeslagen onder: , ,
Vandaag is het precies 122 jaar geleden dat journalisten te Basel de Vereniging Erez Israël hebben opgericht met het oorlogsdoel “Zionisierung” van de Joden en de wereld. En de bouw van hun Synagoge van Satan te Jeruzalem. Bij en tijdens de oprichtingsvergadering van 29 augustus tot 31 augustus 1897 hebben de Zionisten de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden hen verachtend als bedelaars.