U bent hier: Home / 2019 / April

Zoekresultaten voor "großer Vershonungsausklang"

RSS Abonneer u voor een altijd bijgewerkte RSS feed.

25 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item








Nieuwe items sinds



Sorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
Holocaustontkennen voor Dummies
door J.L. de Kreek gepubliceerd 04-05-2019 Laatste wijziging: 02-05-2019 17:31 — opgeslagen onder:
De Shoah een Holocaust noemen is een gotspe. Het impliceert dat de Joden het offer vrijwillig hebben gebracht. De bedenker van de term Holocaust is de beroemde Nobelprijswinnaar Eli Wiesel die voor zijn dood erkende dat hij die term ongelukkig heeft gekozen. Overigens lijkt het verhaal van Eli Wiesel dat hij kampslachtoffer zou zijn een leugen. Er blijken relatief veel personen te liegen over hun zogenaamde kampverleden. Ook zijn er geen zes miljoen Joden vergast of anderszins vermoord. Daarvan is geen enkel bewijs. Er is wel spijkerhard bewijs dat de Zionisten marcherend naar Zion een Holocaust op zes miljoen Joden hebben willen bewerkstelligen.
Esther van Fenema en de Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 09-04-2019 Laatste wijziging: 08-04-2019 20:36 — opgeslagen onder:
Arts, psychiater, opiniemaker en violist Esther van Fenema (1970) die niemand vertelt dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt en publiceert op de ThePostOnline van voormalig GeenStijl-schrijver Bert Brussen die doelbewust zwijgt over de genocide van de Nederlandse politiek en media in Irak heeft het in de Volkskrant over haar Joodse moeder, de Holocaust en in welk kamp oom Frans was vergast. Esther van Fenema vraagt zich vooral af waar de machinist aan dacht als hij de trein in beweging zette richting het Oosten.
Adolf Hitler stichter Israël
door J.L. de Kreek gepubliceerd 30-06-2018 Laatste wijziging: 29-06-2018 20:23 — opgeslagen onder:
Femke Halsema is ziekelijk corrupt. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn het werk van journalisten en hun mediabedrijven. Adolf Hitler en de SS waren stromannen van de terroristische organisatie van journalisten die te Basel 1897 eenzijdig de mensenrechten voor de Joden heeft ontbonden. Joden zijn mensen van een bepaald ras en/of een bepaald geloof. Kenmerk van Joden is dat zij de Drie Eden handhaven. ‘No matter what’. In het Jodendom bestaat daarover geen discussie.
Journalisten en Holocaust
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-06-2018 Laatste wijziging: 19-06-2018 20:50 — opgeslagen onder: ,
Het is begrijpelijk dat de journalistiek kennelijk doelbewust leugens verkondigt over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust want een groep journalisten en schrijvers is het creatieve brein. Deze ‘corporate tribe’ overheerst nog altijd de media en domineert de mening in het publiek debat. Ondanks jaren lange goed onderbouwde publicaties over de Zionistische grondslag van de Holocaust is er nog altijd bij de Telegraaf Media Groep, van GeenStijl bijvoorbeeld, geen medewerker die openbaart dat inderdaad journalist Theodor Herzl te Parijs 08 juni 1897 de Holocaust heeft bedacht.
Notre Dam = Hoax
door J.L. de Kreek gepubliceerd 20-04-2019 Laatste wijziging: 21-04-2019 09:43 — opgeslagen onder:
De Notre Dam zelf is de Hoax. De brand is echt. De Notre Dam is Katholiek. Zonder een kwaad woord te schrijven over Christenen: Katholicisme is het geloof van Satan. In het zogenaamd vrije westen geloven mensen in Christenheid. Het verschil met Christendom is het volgen van Jezus Christus. Jezus Christus is misschien wel de belangrijkste profeet. Voor alle volkeren van Gd. Niemand leest de Bijbel zoals het is geschreven. Iedereen gelooft wat Paulus en de apostelen daarover beweren. Afgedwongen met kerstening en kruistochten. Frankrijk is ouderwets op Tour de Catholique. De brand in de Notre Dam is net als die in de Al Aqsa Moskee aangestoken door Jehova. Gd houdt niet van kerken en hun organisaties.