U bent hier: Home / Thierry Baudet en de Jodenvervolging

Thierry Baudet en de Jodenvervolging

by J.L. de Kreek — last modified 22-05-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Thierry Baudet is niet de enige persoon in het bestuur die niet deugt. Ook Mark Rutte is niet lekker. Beide zijn historici. Dit zijn wetenschappers met kennis van historische feiten. Gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Iedereen weet dat de Joden in Nederland met bosjes zijn afgevoerd en vermoord bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Historici zijn de academici die dit kunnen duiden en van feitelijke tekst en uitleg voorzien. Nu blijkt het zo te zijn dat wat de meeste mensen in het algemeen denken over de ontstaansgeschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zeer ver van de waarheid staat.

Meeste mensen weten niet door wie de Holocaust daadwerkelijk is bewerkstelligd. Dit is zeer specifiek. De Holocaust is met een speciaal doel tot stand gebracht. Het oogmerk van de Holocaust is dat de Joden en de mensheid worden onderworpen aan de oppermacht van het Wereldhuis van de familie Rothschild. Alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende partijen zijn door Zionisten en hun media doelbewust tegen elkaar opgezet. Een ontzagwekkend plan wat de idee is van de helden van Geert Wilders. Thierry Baudet en Mark Rutte kunnen dit weten want dit is kennis wat bij uitsteek onder historici bekend is of althans behoort te zijn. De bewijzen van deze waarheid zijn documenten uit universiteitsbibliotheken van faculteiten geschiedenis in Nederland, de wereld en Europa.

Ook de welhaast compleet gedigitaliseerde archieven van kranten en tijdschriften van over de hele wereld laten er geen enkel misverstand over bestaan dat de Holocaust het werk is van de Zionisten. Bedacht door de grote journalist Theodor Herzl te Parijs op of omstreeks 08 juni 1895. De Telegraaf wist er al van in 1922. De hele Nederlandse media in ieder geval vanaf het eerste Zionistische Congres te Basel is bekend met de brute plannen der Zionisten. Joden die protesteren worden monddood gemaakt. In de Nederlandse pers in 1914. Joden hebben altijd zeer duidelijk en verstaanbaar geprotesteerd tegen Zionisme. De Joden zijn vernietigd door de Zionisten omdat het protestrabbijnen zijn. Zionisme staat haaks op Jodendom. Zionisten zijn de grootste Jodenhaters ter wereld. Stam der slavendrijvers.

Share |

Permalinks