U bent hier: Home / Misdaad als verdienmodel

Misdaad als verdienmodel

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het werk van journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is een goed voorbeeld van misdaad als verdienmodel. Op het eerste gezicht ziet het er onschuldig uit. Chris Klomp is militair geweest. Heeft geen noemenswaardige opleiding. Schrijft best goed. Soms ronduit geestig. En hij heeft een groot podium. Inhoudelijk is het werk van Chris Klomp magertjes om niet zeggen slecht. Daarvan zijn talrijke voorbeelden. Van zijn berichtgeving over 9/11 tot en met zijn verslag van de rechtszaken tegen publicist Wim Dankbaar. Journalist Chris Klomp gebruikt het vrije woord als wapen.

Met dat wapen loopt hij eenieder voor de voeten die de lügenpresse
>dreigt te ontmaskeren. Moedwillig. In dienst van <a class="external-link" href="https:/www.holocaustles.nl/" target="_self" title="">de terreurbeweging der journalisten wat is opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 om oppermacht te bewerkstelligen en on the fly de Joden uit te roeien of gedwongen te bekeren tot de politiek maatschappelijke ideologie van de terreurbeweging waarvoor journalisten in Nederland hun werk doen. Alle perskaartjournalisten van de NVJ en hun media in Nederland zijn onderdeel van de terreurbeweging van journalist Theodor Herzl. Ook die van het ANP en het NOS Journaal. Het werk van perskaartcrimineel Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is een journalistieke wanprestatie. Chris Klomp is een voorbeeld. Wat voor Chris Klomp geldt is van toepassing op alle journalisten en hun kanalen.

De NVJ-perskaartpers is lügenpresse. Daartoe worden journalisten opgeleid. Dat wordt verwacht van journalisten door hun opdrachtgevers. Journalisten als Chris Klomp trekken zich niks aan van objectieve bronnen en andere feiten en omstandigheden. Ze bepalen zelf wat zij vinden dat de waarheid is en kakken letterlijk iedereen de mond vol die een andere mening is toegedaan. Chris Klomp speelt vals. Omdat hem de feiten zijn voorgehouden die zijn ongelijk bewijzen en hem de pijn laat zien van de ontelbare slachtoffers die hij kennelijk doelbewust maakt. Hij lacht de boodschapper recht in het gezicht uit. Daarmee schietend op de spreekwoordelijke Piano Player. Bij de Wereld Draait Door gaan ze dan mishandelen.

Mag dat gezegd worden? Dit moet gezegd worden. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden bedreigd en bedrogen door de terreurbeweging van journalist Theodor Herzl en journalist Ze’ev Jabotinsky en journalist Loe de Jong (oud directeur NIOD) om onder de pet te houden dat journalisten en hun media al sinds 1895 actief de Tweede Wereldoorlog en Holocaust voorbereiden. Het liegen door de journalistiek is niet van de lucht. Ongeacht waarover het gaat. Mensen die zich aan de feiten houden worden door journalisten als Chris Klomp steevast uitgemaakt voor complotdenkers. Journalist Chris Klomp vergeet steeds dat algemeen bekende feiten die iedereen zijn onderwezen in het algemeen onderwijs onweerlegbaar bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort en dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt en dat CO2 juist goed is.

Het boeit journalist Chris Klomp geen fluit. Journalist Chris Klomp waant zich wijs zonder dat hij een toepasselijke opleiding met succes heeft afgerond. Journalist Chris Klomp is rechtbankverslaggever. Hij doet steeds geen verslag van wat relevant is. Zijn rechtbankverslagen zijn oppervlakkig en met weglating van de feiten die van belang zijn om onder andere te bepalen of het onderzoek ter terechtzitting in het strafproces tegen Jasper S. in verband met de moord op Marianne Vaatstra volledig is. Het is een algemeen bekend feit dat het Openbaar Ministerie in die zaak in 1999 een potentiële moordenaar van daderschap heeft uitgesloten op basis van het DNA van de verkrachter. Chris Klomp vindt het gewoon leuk dat publicist Wim Dankbaar dankzij de lügenpresse het onderspit delft want dat vergroot zijn omzet. En houdt concurrentie buiten de deur.

Update: Chris Klomp reageert. Chris Klomp is naar eigen zeggen geen rechtbankverslaggever meer, maar werkt voor de grootste krant van Nederland op de landelijke nieuwsredactie.

Hallo Jeroentje!
><br>Ik zag dat je weer eens lekker obsessief over mij aan het schrijven bent! Medicijnen zijn weer op? Anyway, er staan wat fouten  in je stukkie. Ik dacht: laat ik je (weer) eens corrigeren.
>Ten eerste: ik heb wel degelijk een 'noemenswaardige' opleiding gehad. De School voor Journalistiek namelijk!<br>Ten tweede: Ik ben al tien jaar geen rechtbankverslaggever meer, maar werk voor de grootste krant van Nederland op de landelijke nieuwsdienst
>Ten derde: ik heb nooit een rechtbankverslag gemaakt van de Vaatstra-zaak.<br>Ten vierde: je kent mijn rechtbankwerk niet, want dat staat achter een betaalmuur!
>Zou je een en ander even willen corrigeren?<br>
>Bij voorbaat dank!<br>
>Chris Klomp<br>Journalist

Share |

Permalinks