U bent hier: Home / Zionisten terroriseren Joden

Zionisten terroriseren Joden

by J.L. de Kreek — last modified 28-05-2019 06:00
Opgeslagen onder:

De Joden worden al meer dan 121 jaar ongelofelijk geterroriseerd door de Zionisten. Van pogroms in Oost Europa tot razzia’s in West Europa en deportatie en een heuse Holocaust in de kampen die blijken te zijn bewerkstelligd door de organisatie van de helden van Geert Wilders en partners van de Telegraaf. De Zionisten en hun media zijn de grote strijders tegen assimilatie van Joden. Het hedendaags oplaaiend antisemitisme wordt opzettelijk tot stand gebracht door de Zionisten en hun media. Door hun aanhoudende leugens en bedrog in verband met de Zionistische grondslag van de Holocaust.

Erger is dat de Nederlandse onafhankelijke rechtspraak door Zionisten wordt bedreigd met terrorisme om de historische feiten te ontkennen die objectief bewijzen dat de Holocaust het werk is van de Zionisten en hun media. Daarnaast kijken de Nederlandse journalisten en hun media doelbewust weg van de feiten. Holocaust, Zionisten, antisemieten, media en journalisten zijn synoniemen. De grote Zionistische leider Herzl die de Holocaust bedacht en actief lobbyde voor uitvoering samenwerkend met Edmond Rothschild en journalist Jacob Haan, was een prominente journalist.

De ideeën voor de Endlösung en de Holocaust zijn via de zogenaamd Joodse media tot leven gebracht. Al in 1896 publiceert the Jewish Chronicle het pamflet van Theodor Herzl waarmee hij het Zionistische plan voor de totaal oplossing van het Jodenvraagstuk op de internationale agenda zet. Sindsdien is er geen ander plan voor de Endlösung aan de orde geweest. Het plan van Hitler en Eichmann cum suis voor de Endlösung is het Zionistische plan van Theodor Herzl voor the Final Solution of the Jewish Question wat Herzl al in 1899 onder aandacht van de Czar bracht juist om pogroms als in Chodinko te bevorderen. Ook vandaag anno 2019 heeft het antisemitisme een Zionistische voedingsbodem.

De Joden weten uit ervaring -en dit is door de Zionisten van het eerste uur erkend in de protocollen der Zionistische Congressen- dat assimilerende Joden consequent zijn beschermd. Zionisten zijn Diaspora Revisionisten. Zionisten strijden actief en met agressie en geweld tegen assimilatie van Joden. Jacob de Haan die een prominente Zionist was en de secretaris van Theodor Herzl persoonlijk was een fel tegenstander van gemengde huwelijken en assimilatie. Net als de Zionistische leiding in Nederland in 1914. De bouw van het kamp Westerbork is betaald door de organisatie van de Zionisten. De Joodse Raad was Zionistisch en derhalve Duitsgezind. De Zionisten waren actief aan alle zijden van aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende partijen. Hitler werkte persoonlijk samen met de Zionisten. 

De Zionisten vochten aan de zijde van Mussolini en hadden een eigen Britse divisie. De Zionisten hebben de locatie van Auschwitz al in 1933 uitgekozen voor het kamp. De Zionisten waren de eerste bruinhemden. Iedereen spiegelde en spiegelt zich aan de Zionisten terwijl de Zionisten de grootste Jodenhaters zijn in de wereld. De Zionisten haten de Joden zo erg dat de Zionisten zelfs de naam van de Joden en hun traditie en cultuur stelen om de samenleving daarmee tegen de Joden op te zetten. De naam Israël wat is gegeven aan het wereldgetto te Palestina is de naam van de Joden. Met Israël wordt sinds jaar en dag exclusief de Joodse mensen aangeduid, elk voor zich en Gd voor ons allen de Drie Eden handhavend. Elk ander gebruik van de naam Israël ter onderscheid is inbreuk op het Bijbelse merkrecht der Joden.

Share |

Permalinks