U bent hier: Home / Journalist Hans Knoop woordvoerder Vorst der Joden

Journalist Hans Knoop woordvoerder Vorst der Joden

by J.L. de Kreek — last modified 21-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Publicist Dimitri Verhulst is onder vuur genomen door journalist Hans Knoop wegens zijn omstreden column op demorgen.nl getiteld er “Er is geen beloofde land. Er is alleen gestolen land”. Journalist Hans Knoop heeft voor de Telegraaf gewerkt. En is de man die oorlogsmisdadiger Pieter Menten ontmaskerde. Hans Knoop die alles schijnt te weten van Joden en Israël vergeet vrijwillig de objectieve bronnen te delen waaruit blijkt dat de Zionisten achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten. En dat Israël zich beschouwt als De Schepper van alle Joden.

Te Basel 29-31 augustus 1897 heeft journalist Theodor Herzl vereniging Erez Israël opgericht. Bij en tijdens deze oprichtingsvergadering van hun terreurbeweging hebben de Zionisten de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Hen verachtend als bedelaars.

De Beweging van Herzl heeft doelbewust de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bewerkstelligd als prelude op de inbezitname van Palestina op weg naar wereldheerschappij. De Tweede Wereldoorlog is gevoerd om het syndicaat van de familie Rothschild aristocratisch te maken. Meer specifiek zijn de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bewerkstelligd om de familie Rothschild koninklijke familie te laten worden van alle Joden met Palestina als koninkrijk en Jeruzalem als wereldhoofdstad.

De familie Rothschild is de Nasi van de statelijk acterende terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17. Journalist Hans Knoop is volger van deze statelijk acterende terroristische organisatie die niet is aangesloten bij het Verdrag van Genève. De rol van journalist Hans Knoop is de leugencultuur in stand te houden en te voeden. En desgewenst te bewerkstelligen dat personen strafrechtelijk worden vervolgd voor door Hans Knoop gepercipieerd antisemitisme. Er is alleen gestolen land.

Share |
gearchiveerd onder: Zionisme, Journalistiek