U bent hier: Home / De vinger van Chris Klomp

De vinger van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 20-11-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp kan “er de vinger niet op leggen” in verband met een man die hem volgt alsof hij de grootste misdadiger ooit is. Journalist Chris Klomp beweert ook “specialist rechtspraak” te zijn. Journalist Chris Klomp is herhaald de objectieve bronnen voorgehouden die bewijzen dat de jeugdhulp zich doelbewust schuldig maakt aan gedwongen verdwijning van minderjarigen. Hij lacht de boodschapper keihard in het gezicht uit. Bovendien stelt en beweert hij dat deze man "niet helemaal spoort".

Journalist Chris Klomp is ook de objectieve bronnen voorgehouden die bewijzen dat het Openbaar Ministerie nog niet heeft doorgepakt naar aanleiding van een aangifte tegen deze journalist wegens strafbare deelname aan terroristische misdrijven omdat de Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen. Journalisten blijken de oprichters te zijn van de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Deze terroristische organisatie ambieert omwenteling van de wereldorde naar de oude staat van voor de Franse Revolutie

Het is best makkelijk te zien en begrijpen allemaal tegenwoordig met internet en het gebrek aan noodzaak om van de bank te komen bij en tijdens diepgaand onderzoek naar de waarheid. Alle objectieve bronnen die journalisten nodig hebben om te weten dat hun werk in het algemeen imponeert als deelname aan terroristisch misdrijven staan op internet. Onder andere de website www.holocaustles.nl bevat de digitale versies van de authentieke publicaties van betrokken journalisten en publicisten die de leiders zijn van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust. De Telegraaf blijkt al in 1922 bekend te zijn met de voorbereidingen van collega journalisten op de Endlösung.

De journalistiek mediabreed belazert iedereen al meer dan 122 jaar helemaal de moeder. Toen in 1895 vrije meningsuiting voor meeste mensen nieuw en onwennig was lobbyde journalisten en hun media voor uitvoering van hun plan voor de Endlösung en de stichting van een wereldgetto voor de Joden. Deze journalisten waren atheïsten die de Joden overvielen onder andere door de Joodse identiteit te stelen, zich voor te doen als Joden, en de Joden uit hun synagoges te drijven en hen te ontdoen van het recht op zelfbeschikking en zelfverdediging. Het doel hiervan is revisie van de Diaspora en plaatsing van de wereldmacht in de handen van het syndicaat wat al meer dan 122 jaar symbiotisch samenwerkt met journalisten en hun media om het publiek duurzaam in de waan te plaatsen over de bron van het internationaal terrorisme en het kindermisbruik in de jeugdhulp.

Journalisten strijden actief tegen openbaring van feiten en omstandigheden die bewijzen dat: journalisten de creatieve breinen zijn van de Holocaust; de torens van de Twin Towers met geen mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort; de oorlog in Irak een terroristisch misdrijf is; in Irak doelbewust genocide wordt bewerkstelligd door westerlingen; de jeugdhulp minderjarigen gedwongen laat verdwijnen; de Rechtspraak terroristische wordt bedreigd en bedrogen; Geert Wilders bij herhaling misdrijven tegen de veiligheid van de Staat pleegt; journalisten en Wilders deelnemen aan dezelfde terreurbeweging die de volgende Holocaust voorbereidt; Jezus Christus niet is gestorven aan het kruis of de martelpaal; AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt; CO2 niet de oorzaak is van klimaatverandering; het stikstofprobleem makkelijk en betaalbaar is op te lossen; er geen downloadverbod bestaat; Japser S. misschien niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra; Jeffrey Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd.

Share |

Permalinks