U bent hier: Home / De Nazister van Zion

De Nazister van Zion

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Joden verbranden ritueel de Nazister van Zion. Meeste mensen associëren de Davidster en de Staat Israël met Joden terwijl Joden zelf de Davidster in de fik steken en de Joodse Staat verafschuwen. De Davidster is geen teken van Joodse identiteit. Het is in ieder geval niet heilig. De Davidster is het symbool wat is gekozen door de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders om Joods te lijken. Het lekenpubliek en de Christenheid ziet het verschil niet of wil het niet zien.

De Joden stellen en beweren dat Zionisme gelijk staat aan anti-Semitisme. Iedereen is ermee bekend dat de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media daarover anders denken. Dit komt omdat de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust blijken te zijn. Letterlijk. Al in 1914 is algemeen bekend dat de Zionisten actief strijden tegen assimilatie van Joden omdat ze de Joden gedwongen willen bekeren tot het Zionisme. Of uitroeien. Zoals ze met de Tweede Wereldoorlog hebben gedaan. Symbiotisch samenwerkend met antisemieten en hun landen. De Zionisten verjoodsen Nazisme. Hitler werkte één op één samen met Zionisten.

De Nationaal Socialisten deden wat de Zionisten zeiden. Hitler is een door de Zionisten gewilde nutteloze leider waarmee de Zionisten hun Endlösung van alle kanten hebben kunnen benaderen. Het kamp Auschwitz is gebouwd op particulier initiatief van de onderneming van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders. De idee voor de Holocaust is het wereldhuis van deze familie al in 1895 geleverd door journalist Theodor Herzl die ook de Endlösung heeft bedacht en op de politieke agenda heeft gezet. Alles met betrekking tot de Jodenvervolging van 1940-1945 is doelbewust bewerkstelligd door de Zionisten en journalisten en hun media zoals de Telegraaf. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de ideeën voor de Holocaust.

Tot op de dag van vandaag blijft de Telegraaf bij monde van onder andere journalisten Saskia Belleman en Wierd Duk de handen in onschuld wassen. Zelfs wanneer zij de objectieve bronnen voorgehouden krijgen. De hele Nederlandse journalistiek -dat is gewoon van dag tot dag na te lezen- spande zich ervoor in dat de Zionisten moeiteloos hun voorbereidingen treffen konden. En dat de geluiden van de Joden precies volgens de wens van de grote journalist en Zionistisch leider Herzl in de kiem werden gesmoord zodat het werk van de Beweging van Herzl niet door een enkeling zou worden verstoord. De Joden vieren feest bij de brandende Nazister van Zion. En bidden Onze Liever Heer dat de Zionistische revisie van de Diaspora nietig wordt verklaard.

Share |
Hulp bij aangifteplicht

Help mee. Doe aangifte. Beeindig de crisis.