U bent hier: Home / Grassroot antisemitisme

Grassroot antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 28-11-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Grassroot antisemitisme is het zwijgen van journalist Arnold Karskens over de misdaden tegen de Joden van de helden van de leider van de PVV waarmee hij samenwerkt voor de oprichting van zijn nieuwe TV zender. Journalist Arnold Karskens is ook voorzitter van Stichting Onderzoekoorlogsmisdaden. Fred Teven van de VVD nam hieraan deel als lid van de commissie van aanbeveling. Na het uitbreken van de oorlog in Irak. Journalist Arnold Karskens stelt en beweert dat de NOS aan een tunnelvisie lijdt. Dit ernstige verwijt houdt verband met het feit dat de NOS in al zijn wijsheid journalist Arnold Karskens nog altijd niet ziet als het kaalkopje wat hij altijd is geweest.

Arnold Karskens is de journalist die gewelddadig zwijgt over de helden van Geert Wilders die de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn. Journalist Arnold Karskens werkt zich op de voorgrond met onderzoeken naar oude Nazilijken uit het verleden en levert doodleuk support aan personen die de verantwoordelijken voor Hitler en de gaskamers als helden op een voetstuk plaatsen. Dit zwijgen van deze journalist is relevant omdat journalisten de oprichters blijken te zijn van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders die ‘as we speak’ onderdelen van de Staat der Nederlanden terroristisch bedreigt en bedriegt om verzoeken ter zake strafvervolging van de Blonde Geit af te wijzen.

Er wordt reeds jaren gewerkt aan de strafvervolging van Geert Wilders. Recent is weer twee keer kort aan de orde geweest in de strafzaak tegen Wilders in de bunker te Schiphol dat Wilders met zijn werk de volgende Holocaust voorbereidt en misdrijven begaat tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Geert Wilders is persoonlijk verantwoordelijk voor de aanslagen op Nederlandse militaire doelen waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Twee andere militairen zijn zwaargewond geraakt. In verband hiermee heeft het openbaar ministerie jaren geleden reeds een waarheidsvermoeden geformuleerd. Journalist Arnold Karskens is dermate antisemitisch dat hem dit nooit is opgevallen. PVV-leider Geert Wilders is een persoon die de Terreurbeweging van Herzl volgend doelbewust misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en de Joden begaat.

Journalist Arnold Karskens zegt op zijn propagandakanaal op Youtube te zien wat er gebeurt in deze wereld. En toont een lokaal voorbeeld wat hij als journalist heeft gevolgd. Hij zou er al jarenlang verslag van doen. Afghanistan, Irak, Syrië, Mali, noem het op. Het wereldnieuws. Arnold Karskens vraagt zich slissend af of de kijker goed wordt geïnformeerd over dit nieuws. Of is er sprake van framing? Spoiler alert: Arnold Karskens is mister framen himself. Arnold Karskens heeft gelijk wat betreft de klimaathysterie. Alleen begrijpen dat het klimaatbeleid tot hongersnood en populatie leidt doet hij niet. Arnold Karskens vraagt zich af of de kijker als blanke niet al een halve racist is. Arnold Karskens zelf imponeert als volbloed antisemiet. Omdat hij als journalist voor de stichting van zijn omroep samenwerkt met de organisatie van de man die de grote initiators van Hitler en de gaskamers als helden eert. Meest lachwekkende misschien aan Arnold Karskens is dat hij zich "Nazi-jager" noemt.

Share |

Permalinks